Mimo jsou oba útočníci Tomáš Šupák s Pavlem Ondruškou, záložník Radek Němec a obránci Vlastimil Fiala se Zdeňkem Horákem, navíc sobotní duel nedohrál David Hleba. „Nemůžeme se z toho dost, navíc u některých kluků to vypadá tak, že se na podzim už na trávníku neobjeví,“ povzdechl si trenér Milan Furik. „Je to znát hlavně v ofenzivě. Nejsme schopni dostat soupeře pod tlak,“ pokračoval kouč

První gól byl k vidění ve 32. minutě, domácí ztratili o soupeřovy šestnáctky balon, Valaši podnikli rychlý brejk, který zakončil gólem Gregáň. „Soupeř těžil z brejkových situací, do kterých se dostával po našich chybách, navíc byl hodně efektivní,“ poznamenal Milan Furik, který musel kvůli zranění už v prvním poločase střídat Hlebu.

Po přestávce měli domácí optickou převahu. „Balon byl více na naších kopačkách, avšak do šancí jsme se nedostávali. Absence Šupáka a Ondrušky na hrotu byla citelná,“ konstatoval domácí stratég. Poté co se Jiskře nepovedl ofsajd systém, vedli hosté 0:2. Rýmařov dal po dorážce Harazina gól naděje,  ale vzápětí se trefil Výmola. „V závěru jsme šli do rizika. Valaši vyhráli zaslouženě. Je vidět jak moc nám zranění hráči chybí. Nedá se nic dělat, musíme bojovat,“ zvedá prst trenér Milan Furik. Poslední slovo v zápase měl Dydowicz, který se trefil ze standardní situace, poté co si brankář špatně postavil zeď. 

Rýmařov – Valašské Meziříčí 2:4 (0:1)

Branky: 74. Harazin, 89. Dydowicz – 32. a 86. Gregáň, 72. Byrtus, 79. Výmola. Rozhodčí: Drozdy – Mayer, Galář. ŽK: J. Furik, Dydowicz, Smékal – Žilinský, Drozd, Jurča, Gregáň. Diváci: 220.

Rýmařov: Kameník – György, Harazin, Kocúr, T. Němec – Vajdík (64. Smékal), Dydowicz, J. Furik, M. Furik, Hleba (41. Kováč) – Tomeček. Trenér: Milan Furik.