Olympia Bruntál v sestavě Kubes, Jan Žatka, Blažek, Sidor, Skopalík, Jarolím, Škodák, Ondrušek, Krajčovič, Savický, Hynek a Srník nastoupila v prvním utkání proti Avízu Město Albrechtice. Bruntálští zaspali úvod a prohrávali už 0:2. V dalším průběhu ale dokázali výsledek otočit na svou stranu, v závěru ale zabojovali Albrechtičtí a srovnali na konečných 3:3.

Ve druhém turnajovém duelu vedl Bruntál nad Kopřivnicí po úvodních minutách 3:1. Soupeř ale zabral a postupně srovnal hru i výsledek. V posledních vteřinách si nakonec Kopřivnice zajistila těsné vítězství 5:4.

Ve třetím zápase s Kravařemi neponechal bruntálský tým nic náhodě a od začátku do konce měl vývoj pod svou kontrolou. Svědčilo o tom i konečné vysoké vítězství v poměru 12:5.

Bruntálští pokračovali zápasem proti Bílovci. Olympia se dostala do vedení, ale výborný soupeř postupně převzal iniciativu a zápas dovedl k vítězství 4:1.

Naděje Olympie na třetí příčku a postup do finále v Ostravě stále žila. V posledním vystoupení na turnaji měl bruntálský kolektiv za soupeře Holasovice. Olympia v utkání moc chtěla zvítězit a jasnou převahu potvrdila gólově. Vítězství 10:0 znamenalo pro mladší dorost Olympie konečné třetí místo na turnaji a také vytoužený postup do finálového turnaje.

Vystoupení Olympie Bruntál v Opavě potvrdilo i vyhlášení nejlepšího střelce, kterým se stal Jan Blažek.

Pořadí: 1. Bílovec, 2. Kopřivnice, 3. Olympia Bruntál, 4. Avízo Město Albrechtice, 5. SK Kravaře, 6. Sokol Holasovice