Prvních deset minut to bylo oťukávání, pak se ale na šestnáctce Krásných Louček objevil domácí Tkadleček a ranou po zemi k tyči poprvé propálil Petra. Hostujícímu brankáři propadl míč mezi rukama. Štítinu branka nakopla a snažila se dlouhými míči za obranu narušovat defenzivu hostí.

Krásné Loučky se naopak proti dobře zformované a organizované obraně domácího celku neuměly prosadit. Většina akcí tak končila ještě před pokutovým územím. Ve třiadvacáté minutě dostal balón do běhu opět domácí Tkadleček. Sice se jej snažil stíhat Dankovič, ale útočník Štítiny mu prchl a v souboji tváří v tvář s gólmanem Petrem uklidil balón do sítě podruhé.

Hned za tři minuty mohlo být hostům ještě hůř. Hlavičku zcela volného Matyáška vyrazil Petr do břevna. Domácí hráč mohl dorážet do odkryté branky, ale z pěti kroků přestřelil. Na třetí trefu si musela Štítina počkat do třicáté druhé minuty. Matyášek prostrčil míč mezi beky na Šimečka a ten na bližší tyč pokořil Petra. O chvíli později tentýž hráč ve vyložené šanci trefil jen tyč.

Také po přestávce měla více ze hry Štítina, i když tempo za rozhodnutého stavu opadlo. Krásné Loučky se snažily utkání zdramatizovat, ale jejich ofenzivní hráči byli bez pohybu a do výraznější příležitosti se nedostali.

Až dvě minuty před závěrečným hvizdem se hosté dočkali alespoň čestného úspěchu. Po faulu na rohu pokutového území kopali přímý kop. Klimenko míč nacentroval do šestnáctky Štítiny, Dankovič míč tečoval a ten propadl domácímu brankáři Hlaváčkovi mezi rukama a nohama za brankovou čáru. Na víc se už Krásné Loučky nezmohly.

Štítina se tak na hosty bodově dotáhla a díky skóre je v tabulce přeskočila.

Štítina - Krásné Loučky 3:1 (3:0)
Branky: 10. Tkadleček, 23. Tkadleček, 32. Šimeček - 87. Dankovič
Krásné Loučky: Petr - Choma, Dankovič, Kozák, Lukáš Pella - Diener, Ručka, Žitník, Diviš - Fiurášek (12. Fuják, 80. Miroslav Pella), Kočenda (52. Klimenko). Trenér: Miroslav Pella