Krnovští nezačali špatně. Pozorně bránili a nepouštěli soupeře do žádných kloudných příležitostí. „Nevěděli si s námi moc rady," poznamenal kouč FK Krnov. Naopak hosté si vytvářeli ze stran náznaky šancí, Košárka s Hrubým zásoboval přesnými přihrávkami Šustr.

„Vojta hrál výborný zápas. Bohužel naši krajní hráči se nebyli schopní natlačit do šance tak, aby míč uklidili do branky. Chybí jim ten instinkt střelců," krčil rameny Ladislav Bártek.

A tak přišla pětatřicátá minuta a průniková přihrávka za obranu Krnova. Domácí Padych obešel i vyběhnutého Jašku a otevřel skóre. „Podle svědků tam byl metrový ofsajd, ale na to se vymlouvat nemůžeme," podotkl Bártek. Hned za tři minuty se navlas stejná situace opakovala. Zase přišel pas mezi stopery a Padych překonal Jašku podruhé. „Bylo to jak přes kopírák," povzdechl si zkušený trenér.

Po přestávce se Krnov probudil a začal na domácí mužstvo tlačit. „Nepustili jsme je do žádné akce. Naopak jsme to byli my, kdo měl šance," povídal krnovský lodivod. Velkou příležitost měl Bartoníček, ale z pěti metrů neskóroval. Na hřišti se v krnovském dresu objevili mladíci Tümmler, Zetek a Blaschke.

„Kluci jsou to šikovní, ale ještě loni to byli mladší dorostenci. Musí si ale teprve zvykat na mužský fotbal," uvedl Bártek.

V osmašedesáté minutě, kdy Krnov tlačil a snažil se snížit, přišel třetí úder Čeladné. Protihráč si nabehl na dlouhý míč, Mrukvia se ho snažil stíhat, šel do skluzu a soupeře v šestnáctce podrazil. Váňův pokutový kop gólman Jaška vyrazil, ale na dorážku už byl krátký. Čeladná už pak chtěla zápas ukopat a na hřišti se zbytečně jiskřilo.

„Byly tam hodně tvrdé zákroky. Dva zbytečné skluzy na Šustrův bolavý kotník. Nevím, jestli to soupeř dělal schválně, ale za tohoto stavu to bylo zbytečné, hrozilo další zranění. Stejně tak fauly zezadu na Bartoní čka," zlobil se krnovský trenér.

Tým Ladislava Bártka tak prohrál i druhé střetnutí nové sezony. „Kluci to v žádném případě neodflákli. Dřeli po celý zápas. Bohužel někteří to nezvládají hlavně takticky. Naši beci se moc nepotkali s formou, Mrukvia se několikrát zapomněl vzadu. Šimeček hrál strašně nervózně," hodnotil utkání kouč Krnova a pokračoval:

„Bohužel nejsme schopní sehnat na tuto soutěž ještě pár adekvátních hráčů. Líbař, místo aby byl u nás, hraje v Mokrých Lazcích. Půda je v Heřmanicích. V pondělí budeme mít poradu, nějací hráči jsou v hledáčku. V žádném případě neházíme flintu do žita, musíme bojovat."

Čeladná - Krnov 3:0 (2:0)
Branky: 35. a 38. Padych, 68. Váňa (z penalty)
Krnov: Jaška - Šimeček (52. Tümmler), Čanecký, Mrukvia, Mitura - Šustr - Hrubý (52. Blaschke), Ondra, Bartoníček, Košárek (69. Zetek) - Havlíček. Trenér: Ladislav Bártek