Hned ve 2. minutě byl v šanci hostující Vyležík. Domácí fotbalisté zaostávali, a když už ohrozili branku soupeře, tak to bylo ze střední vzdálenosti. Aktivní byl zejména Bánovec. V 11. minutě se dostal k hlavičce v šestnáctce Sklenařík, ale sházela razance.

Hosté drželi míč ve středu hrací plochy a měli optickou převahu. Ve 21. minutě domácí chybovali v rozehrávce na polovině hřiště. Hostující Woznica vyslal přesnou přihrávkou na domácí bránu Švabíka a ten tvrdou střelou zblízka prostřelil Furčáka, 0:1.

Hra domácích dostala ještě větší trhliny a Polanka toho využívala. Ve 25. minutě byl blízko vyrovnání Bartoníček, jeho bombu z hranice velkého vápna ale Řehulka v brance hostů parádně zlikvidoval. Ve 32. minutě přišla po rohovém kopu hostů chyba v krnovské defenzívě a nikým nepokrytý Švabík vstřelil svůj druhý gól v zápase, 0:2.

Krnovští se snažili, ale nedařilo se jim. Domácím scházel i větší pohyb, a tak přišel další trest. Ve 35. minutě domácí znovu chybovali na polovině hřiště a po rychlém protiútoku a vyšachování domácí obrany vstřelil Borgozs do prázdné brány třetí branku, 0:3.

S domácím týmem to nevypadalo dobře, ale naštěstí ve 40.minutě chybovali také hostů. Krnovští na soupeře zatlačili. Obrana Polanky v domnění, že se jedná o faul či ofsajd, přestala hrát a pohotový Adam Ondra sám před brankářem nezaváhal, 1:3. Od začátku druhé půle utkání krnovští přidali. Hned po zahájení hry pálil Bánovec a po něm se tlačil do šance Havlíček.

Hosté se dostávali pod tlak, ale jejich obrana pracovala zodpovědně a zvládala to hlavně ve vzduchu. V 74. minutě přišel na hřiště místo Zelníka Šmíd a hned se prodral až do šestnáctky Polanky, hosté na poslední chvíli odvrátili.

V 83. minutě se Krnov vrátil do utkání. Daříček vyslal z rohu velkého vápna technickou střelu a ta zapadla až do sítě.

Utkání se zdramatizovalo a v závěrečných minutách se hrálo nahoru dolů. V 85. minutě šel sám na domácího brankáře Woznica, Furčák ale naděje svého týmu na zisk bodů udržel. V 90. minutě se radovali domácí po střele Mitury, ale gól nebyl pro ofsajd uznán.

„Soupeř byl určitě kvalitní. My jsme ale dělali velké chyby v rozehrávce a obraně, čehož zkušený soupeř využíval a trestal nás. Ve druhém poločase a hlavně v závěru utkání jsme to zlepšili a soupeře zatlačili. Bohužel to ale nestačilo a odešli jsme nakonec těsně poražení.

Nestačí hrát jen posledních patnáct dvacet minut," řekl k nepříliš vydařenému utkání svého týmu kouč Krnova Petr Hrdlička.

FK Krnov – Polanka 2:3 (1:3)
Branky: 41. Adam Ondra, 83. Daříček – 21. a 32. Švabík, 35. Borgozs
FK Krnov: Furčák – Zelník (74. Šmíd), Prčík, Švrček, Dankovič – Bánovec (86. Mitura), Adam Ondra (79. Dvořák), Bartoníček, Daříček – Sklenařík (80. Šimčík), Havlíček. Trenér: Petr Hrdlička