„Líbila se mi organizace naší hry,“ pochvaloval si kouč Krnova Gustav Santarius. Třináctý celek tabulky krajského přeboru vedl po prvním poločase díky brance Mrukvii, ve druhé půli ale dokázal Vratimov vyrovnat.

„Svazoval nás pomalejší pohyb, prezentovali jsme se ale fotbalem, jaký chceme hrát“ začal utkání hodnotit Santarius a vzápětí dodal:

„Dařilo se nám přecházet do rychlých brejků, bohužel jsme se ale nevyvarovali chyb vzadu, kdy jsme udělali dvě chyby a soupeř bohužel jednu z nich potrestal,“ litoval kouč.

Ten se v jarní části bude moct spolehnout na několik posil.

Fotbalisté Krnova remizovali v přípravě s Vratimovem 1:1.Zdroj: Jan Pitřík

„Z České Třebové se nám vrátil Havlíček, z Opavy se k nám připojil útočník Miškev. Z dorostu se do áčka posunuli Tomášek, Klepáček, Kolbasa a Klement,“ vyjmenovává kouč.

Od nových tváří očekává zvýšení konkurence v kádru.

„Budeme teď mít zhruba osmnáct hráčů, takže bude z čeho vybírat. Dorostence jsme posunuli, aby si začali zvykat na dospělý fotbal. Věříme, že z nich do budoucna něco bude. Chceme jít cestou vlastních hráčů, mají velkou šanci dostat se do týmu,“ řekl trenér Krnova.

V tomto týdnu čekají krnovské fotbalisty dva další přípravné duely. Ve středu změří síly s Bruntálem a v sobotu s Želatovicemi.

Sestava:

1. poločas: Řeháček – Pokorný, Houdek, Ostrák, Mrukvia – Hrubý, Tümmler, Klepáček, Bartoníček – Miškev, Havlíček.
2. poločas: Řeháček – Carbol, Houdek, Ostrák, Mrukvia – Klement, Rys, Kolbasa, Strýček – Korchan, Tomášek

Ilustrační foto.
Bruntál v zimní přípravě porazil mužstvo Paseky

Tomáš Chalupa