Trenér Santarius zkoušel dva hráče, a to Holčáka s Váňou. „Váňa zaujal, je to výborný fotbalista. Holčák má také své přednosti, když zapracuje ještě na fyzické kondici, bude pro nás platným členem sestavy,“ poznamenal trenér Krnova. V jeho sestavě se navíc objevili i Kutty z opavského dorostu a Šimeček z Úvalna. „Máme marodku, někteří kluci jsou na dovolené. Zápas jsme ale potřebovali odehrát, proto jsme si pomohli dvěma cizími kluky,“ vysvětlil Santarius.

Petr Žižka
Někdejší kapitán Hlučína Petr Žižka staví v Piští „Real Madrid“

Kravaře šly do vedení, trefil se Šrom, který mimochodem hrával v minulosti také za Krnov. Za hosty vyrovnával Hrubý, který měl ve hře několik světlých momentů. Po přestávce více zlobily Kravaře, ale brankáře Řeháčka nepřekonaly. „Zápas skončil remízou. Bylo vidět, že jsme v oslabené sestavě. Do šedesáté minuty jsme drželi se soupeřem krok, pak už ne,“ přiznal Gustav Santarius. V příštím týdnu se Krnov představí v Jeseníku.

MFK Kravaře – FK Krnov 1:1 (1:1)
Branky: Šrom – Hrubý.
Krnov: Řeháček – Zavadil. Tümmler, Kutty, Šimeček – Teichmann, Holčák, Váňa, Frank (46. Strážnický), Matějíček – Hrubý. Trenér: Gustav Santarius