O přestávce hosté prohrávali už o dvě branky a domů nakonec odjížděli se čtyřgólovým přídělem, přičemž ani jednou neskórovali.

Těšínští se pohybují na vrchu tabulky a povedlo se jim udeřit nejprve v jedenácté a nedlouho poté i v sedmnácté minutě. „Byly tam individuální chyby. Domácí své první dva góly vstřelili z brejků. Šance jsme ovšem díky Adamu Ondrovi měli také my. Nejdříve zahrozil přímo z rohu. Hráči ukazovali, že balon překročil brankovou čáru, s čímž ale rozhodčí nesouhlasil.

Podruhé vypálil asi z pětadvaceti metrů a prostor tří tyčí minul o dvacet centimetrů,“ popisoval předseda, sekretář a také vedoucí krnovského áčka Marek Koraba, podle něhož soupeř nakonec zvítězil zaslouženě. „Bylo to naše nejslabší jarní utkání,“ doplnil.

S výkonem svých svěřenců nemohl být spokojen ani trenér Krnova Ladislav Bártek. „V tomto zápase si hráči sáhli na dno. Máme potíže se zraněnými, stále chybí například Moravec nebo Bartoníček, ale osa týmu je celá. Český Těšín nacházel v naší hře díry a dokázal posílat přesné průnikové přihrávky.

Bohužel nemáme tak silné mužstvo, abychom se uměli vypořádat se zraněními a chybami některých hráčů. Naše lavička je limitní. Nevím, jestli se v tomto utkání dostavilo nějaké uklidnění z toho, že máme nahráno… Soupeř byl každopádně velmi kvalitní,“ okomentoval krnovský kouč.

Český Těšín – Krnov 4:0 (2:0)
Branky: 11. a 61. Kiška, 17. Folwarczny, 58. Konečný. Rozhodčí: Fajkus – Čecháček, Šabacký. ŽK: Zogata – Daříček. Diváků: 100
Krnov: Hradil – Havlíček, Daříček, Čanecký (78. Řeháček), Pella – Simichanidis (69. Blaschke), Houdek – Hrubý, A. Ondra, Mrukvia – Carbol (46. Zetek). Trenér: Ladislav Bártek