„Co jsem zaslechl, tak s Kravařemi je to teď nahnuté. Nabraly hodně posil, ale asi je tam něco špatně, protože se jim to rozuteklo. Mluvilo se něco o jejich konci, ale prý dohrají sezonu s dorostenci," osvětlil situaci bruntálský kouč Antonín Mura.

V Bruntále tak museli narychlo řešit nového soupeře. „Dojednali jsme na sobotu aspoň tým Vysoké. V neděli máme Jakartovice," představil protivníky trenér. Ani jedno mužstvo není tak silné, aby Bruntaláky nějak více prověřilo.

„Je to spíše na doplnění, abychom o víkendu nestáli a hráli. Kluci potřebují být v zápasovém rytmu. V těch zápasech si nejspíš vyzkoušíme hlavně ofenzivní činnost," povídal Antonín Mura.

Posledním hráčem, který do Bruntálu přišel, je Martin Banovec. Hráč Sigmy Olomouc se už v minulých letech představil třeba v dresu Krnova. „Martin s námi trénuje, ale teď je na operaci s očima, takže bude čtrnáct dní mimo. Snažíme se dotáhnout jeho hostování z Olomouce, mělo by to klapnout co nevidět," uváděl lodivod Slavoje Olympie Bruntál.

Do konce se Bruntálským povedlo dotáhnout hostování Ostráka z Krnova. „S Krnovem jsme se domluvili na hostování do konce sezony," doplnil Antonín Mura.