Domácí byli od začátku aktivnějším týmem a v úvodních minutách měli šance Košárek a Lalák. Hosté je přežili bez újmy a snažili se najít na hru Krásných Louček odpověď.

Mokré Lazce ale nic výrazného nevymyslely a lepším týmem byly nadále domácí. V 19. minutě vypukla poprvé radost v řadách Krásných Louček. Přesný centr Laláka se dostal až k Chlopčíkovi, který jej chladnokrevně poslal za záda gólmana Mokrých Lazců. Domácí fotbalisté byli na koni a pokračovali v ofenzivním výkonu. Ten vyvrcholil ve 39. minutě. Po faulu na Chlopčíka zahrával trestný kop Mitura a přesným obstřelením zdi nedal brankáři Golinskému šanci.

Hosté se po druhé inkasované brance snažili odpovědět a možnost měl exrýmařovský Schreier. Do zápasu se ale Mokré Lazce vrátily ve 42. minutě. Dobře zahraný rohový kop Schreiera našel hlavu Půdy a ten se zblízka nemýlil.

Do druhé poloviny zápasu nastoupil domácí celek opět aktivně. Košárek však ve své příležitosti nezakončil přesně. Další šanci si vytvořil Chudický, ani jeho zakončení se mezi tyče nevešlo. Hosté to zkoušeli a několikrát musel prokázat své kvality gólman Petr.

V 69. minutě vykročili domácí definitivně za třemi body. Další rohový kop Kozáka se snesl na hlavu střídajícího Česlíka a ten vsítil třetí branku domácích. Mokré Lazce otevřely hru a vytvořily si tlak, ale obrana domácích v čele s Petrem v bráně bez potíží odolávala. Domácí mohli navíc po protiútocích do otevřené obrany přidat další branky. Nestalo se, ale i tak se Krásné Loučky radovaly z dalšího vítězství.

„Myslím, že jsme viděli oboustranně pěkný zápas a přece jen jsme byli o ty dva góly lepší. Kromě vstřelených branek jsme si vytvořili i další brankové příležitosti. Těší nás to," dodal po utkání šéf fotbalových Krásných Louček Pavel Boček.

Krásné Loučky – Mokré Lazce 3:1 (2:1)
Branky: 19. Chlopčík, 37. Mitura, 69. Česlík – 42. Půda
Krásné Loučky: Petr – Pella, Kozák, Choma, Žitník – Chlopčík (71. Kočenda), Mitura, Košárek, Lalák – Dvořák (46. Česlík), Chudický. Trenér: Libor Dvořák