Utkání mělo od úvodních minut vyrovnaný průběh. Hráči Mokrých Lazců zatím okupují spodní příčky tabulky, ale v Krásných Loučkách předváděli rychlý, technický fotbal. Nebezpečím pro domácí defenzivu byli zejména Markus Steven Wicki a Fatawu Yakubu Kakai, kteří hýřili rychlostí a aktivitou.

Domácí bez Laláka a Malinovského odpovídali bojovným výkonem a snažili se využívat zkušeností Satkeho. Ve 27. minutě to byl právě Satke, který se po centru do velkého vápna hostů výborně orientoval a prsama poslal míč do sítě. Vyrovnat mohli hosté po možnostech Galavase a Žurka. Pojistku na jednobrankový náskok Krásných Louček mohl přidat opět Satke a po něm i Chlopčík.

Druhých pětačtyřicet minut začali znovu aktivně fotbalisté Mokrých Lazců a už ve 47. minutě se jim to vyplatilo. Na konci gólové akce byl agilní Wicki. Pohybliví hráči hostů nadále činili v útočné fázi domácím fotbalistům značné problémy.

Obrana Krásných Louček odolávala jen do 61. minuty. Další vydařenou akci hostů zakončil druhou brankou v síti domácího brankáře opět Wicki. Po inkasované brance byli domácí zaskočeni, ale s nepříznivým vývojem se nechtěli smířit. Hosté byli dále nebezpeční a chtěli si z Krásných Louček odvézt vítězství.

Střelce ale mají v mužstvu také domácí fotbalisté a v 74. minutě to potvrdili. V prostoru před brankou se prosadil zkušený domácí útočník Satke a bylo znovu vyrovnáno.

V závěrečných minutách hrály oba celky na vítězství. Blíže k němu měli hosté, domácí v čele s gólmanem Petrem odolali. „Dnes jsme na první letošní domácí zápas s Kravařemi herně a ani výsledkově nenavázali. Hosté hráli vzhledem ke svému dosavadnímu postavení v tabulce velmi dobře a bod tedy nakonec bereme," řekl k utkání šéf Krásných Louček Pavel Boček.

Krásné Loučky - Mokré Lazce 2:2 (1:0)
Branky: 27. a 74. Satke - 47. a 61. Wicki
Krásné Loučky: Petr - Chudický, Choma, Dvořák, Ručka - Chlopčík (79. Dankovič), Cudrák (70. Česlík), Mamula, Šmíd - Lukáš Pella, Satke. Trenér: Dvořák