Krásné Loučky se chtěly s náhradním domácím prostředím v Krnově rozloučit úspěšně a v úvodních minutách soupeře zatlačily do defenzivy. Zkušený tým Hlubiny ale odolal bez újmy a postupem času hru vyrovnal. Domácí mohli jít do vedení po akci Košárka, ale nedotáhli ji do úspěšného konce.

Na druhé straně se dostal do příležitosti Blokša, ani on se ale střelecky neprosadil. Další vyložené brankové šance se však na hřišti neurodily. Spíše se bojovalo ve středu hrací plochy, kde se fotbal rozdrobil do jednotlivých osobních soubojů. Výjimkou byla akce Mitury, který ale také nakonec ztroskotal na hostující defenzivě.

Vzruch přinesl až závěr poločasu. Nejprve ohrozili branku Krásných Louček hosté, stav se však nezměnil. Na samotném konci první půle se pak dočkali domácí. Po útočné akci Krásných Louček se dostal do šance domácí Dvořák. Byl zastaven jedním z obránců v pokutovém území jen za cenu nedovoleného zákroku a rozhodčí nařídil bez váhání pokutový kop. Mitura jej bez potíží proměnil a zajistil Krásným Loučkám poločasové vedení.

Vyrovnaný průběh přinášelo i druhých pětačtyřicet minut. V 50. minutě založili hosté nevinný protiútok po křídle. Následný centr našel ve velkém vápně nenápadného Krčmaříka, který poslal míč za záda domácího gólmana Petra.

Domácí hráči chtěli odpovědět a strhnout vedení zpět na svou stranu. Do šestnáctky hostů se tlačil Košárek a po něm pálil i střídající Chlopčík. Remízový stav ale stále přetrvával. Hosté to zkoušeli Procházkou a Bláhou, vyloženou brankovou příležitost si ale nevypracovali. Hráči obou týmů bojovali až do konce, střelecky se ale neprosadili. Utkání tak skončilo spravedlivou remízou.

„Myslím, že můžeme být s bodem nakonec spokojeni. Měli jsme tam sice možná více možností, ale jinak se hrál vyrovnaný fotbal. Hosté předvedli kvalitní výkon a remíza je spravedlivá. Máme před sebou poslední utkání u lídra tabulky v Bílovci a chtěli bychom ho uhrát se ctí stejně jako celý podzim," řekl po utkání předseda nováčka 1.A třídy z Krásných Louček Pavel Boček.

Krásné Loučky - Hlubina 1:1 (1:0)
Branky: 45. Mitura (z penalty) - 50. Krčmařík
Krásné Loučky: Petr - Kozák, Dvořák (56. Chudický), Malinovský, Choma - Ručka (71. Chlopčík), Mitura, Košárek, Žitník - Pella, Mamula. Trenér: Libor Dvořák