FK Krnov jede v dalším kole krajského přeboru na půdu nevyzpytatelných Dětmarovic a jeho sestava není zdaleka kompletní.

„Zraněni jsou Schreier s Lalákem, k dispozici stále nebude Mitura, který se léčí po operaci kolene. Nepojede s námi ani Honza Zelník, svaz pořád ještě nerozhodl o trestu za tu jeho červenou kartu z prvního kola. Jsou tam nějaké nesrovnalosti," uváděl Petr Hrdlička a pokračoval: „V Břidličné si zvrtl kotník Uherek, ale ten by měl být na devadesát procent v pořádku. Hrát už bude i Biskup," doplnil krnovský kouč.

Přestože obrana Krnova nehraje v úplném složení, poslední výsledky trenéra těší. „I v té improvizované sestavě jsme uhráli v Břidličné dozadu nulu, i když se štěstím. Ze zabezpečené obrany chceme vycházet i v Dětmarovicích. Celý týden jsme se tomu věnovali na tréninku," povídal Hrdlička.

Dětmarovice jsou hodně nevyzpytatelným soupeřem. „Ve druhém kole porazili Břidličnou 5:0 a pak prohráli 2:5 ve Frýdlantě, takže upřímně nevím, co si o tom mám myslet a s jakou taktikou na nás vyrukují, i když je mi jasné, že doma budou chtít vyhrát," krčil rameny krnovský lodivod.

O vlastní taktice však má jasno. „Máme typy hráčů, co jsou zvyklí hodně napadat. Chceme potvrdit tři body z Břidličné. Budu ale rád, když tam neinkasujeme a urveme nějaký ten bodík," uzavřel Petr Hrdlička.