Přitom v prvním poločase předváděli Krnovští výborný fotbal. Lídrovi soutěže byli domácí více než vyrovnaným soupeřem, měli dokonce více ze hry. Od dvacáté minuty vedli a měli další tři čisté gólové příležitosti, jenže Adam Ondra, a dvakrát Tomáš Šupák, v zakončení úspěšní nebyli. Po přestávce se pak utkání změnilo v noční můru.

Krnováci špatně přistupovali k protihráčům a Dolnobenešovští hrozili rychlými brejky do otevřené obrany. Pak se krnovská hra začala sypat jako domeček z karet. Trenér Antonín Hudský těžko hledal slova. Teď je jeho jedinou myšlenkou, jak vyvést mužstvo z vleklé krize. V sobotou budou mít Krnovští další pokus v Dětmarovicích.

První půle se vám povedla, vedli jste, měli šance. Ale po přestávce se vaše hra během dvou minut úplně zhroutila. Co se stalo?

Nedovedu si to vysvětlit, nechápu to. Vedli jsme a vytvořili si i další obrovské šance. Kdybychom proměnili ještě alespoň jednu nebo dvě, tak vedeme 3:0, a je klid. Soupeř pak dvakrát nakopl balón dopředu, my jsme udělali dvě hrubky, a bylo po zápase. Už mi to hlava nebere, nevím, co s tím.

Čtyři góly padly prakticky totožně. Vždycky směřoval míč za obranu a soupeř šel sám na gólmana.

Úplně stejné to bylo v předchozím zápase ve Frýdku. Tam jsme taky nebyli schopni uhlídat jejich rychlé brejky.

Dalo by se říct, že se opakují neustále stejné chyby. Tým dostává pořád stejné góly. Rychlé protiútoky soupeře vám dělají problémy skoro v každém utkání. Čím to je?

Je to tak. Neustále se opakující stejné chyby v obraně. Laxní přístup stoperů k hráčům, ale není to jen o nich. Obranná hra celého týmu není dobrá. Začíná to už u útočníků. Záložníci obráncům nepomůžou. Většinou je to tak, že ztratíme míč v prostřed pole a už je problém. Přestali jsme být důrazní v osobních soubojích. Dolní Benešov začal jezdit, u všech míčů byli dřív. Pak jsme dostali dva rychlé góly a mužstvo se sesypalo.

Přitom po té vstřelené brance to vypadalo, že vám obrovsky stouplo sebevědomí.

Taky to tak bylo. Všichni viděli, že se dá hrát s každým, i s vedoucím mužstvem soutěže. Kdybychom pokračovali v tom výkonu z první půle, tak jsme byli schopni Benešov i porazit.