Jiskra šla do posledního předehrávaného utkání s cílem vyhrát a pokračovat v domácí úspěšnosti. Soupeř z Mokrých Lazců přijel do Rýmařova s respektem.

Domácí si vypracovali od začátku utkání převahu a vytvářeli si střelecké příležitosti. Hosté občas vyrazili do protiútoku, ale nebezpeční rozhodně nebyli. Rýmařovští fotbalisté šli cílevědomě za dalším vítězstvím a do přestávky to potvrdili dvěma góly z kopaček Jiřího Furika a Krčmaříka.

Také druhá půle jen průměrného utkání se odehrávala v režii domácího kolektivu. Jiskra měla jasně navrch a Mokré Lazce herně i fyzicky přehrávala. Hosté se snažili, ale za celé utkání vážněji domácí branku neohrozili. Rýmařovští fotbalisté hráli dále svůj klasický fotbal podložený kombinačním projevem a technikou.

Převaha Jiskry přinesla další dva góly v síti hostů. Nejprve byl úspěšným střelcem Šimčík a po něm čtvrtým gólem stanovil výsledek na konečných 4:0 Doležel.

Rýmařov tak hladkým vítězstvím potvrdil postup do krajského přeboru.

„Bylo to klasické utkání konce sezony. Chybělo mu více šťávy, ale soupeře jsme jasně přehráli a k ničemu nepustili," řekl k zápasu velmi stručně kouč Jiskra Milan Furik.

Jiskra Rýmařov - Mokré Lazce 4:0 (2:0)

Branky: Jïří Furik, Krčmařík, Šimčík, Doležel

Jiskra Rýmařov: Urban (80. Jiruš) David Furik, Jahoda (80. Pavlát), Harazin, Čepelka Jiří Furik, Šimčík (85. Tlapal), Čepelka, Schreier Krmařík, Doležel. Trenér: Milan Furik, vedoucí: Václav Tlapal. (st)