Jiskra Rýmařov - Slavičín (1:1) (1:1)

Utkání, ve kterém se hrálo jen o umístění, začali lépe hosté, kteří byli v úvodních minutách důraznější. V 5. minutě to Slavičín potvrdil vedoucím gólem. Rýmařovští zaspali po rohovém kopu hostů a jeden z jejich útočníku předskočil obránce Rýmařova a hlavou poslal svůj tým do vedení. Jiskra po inkasované brance hrála na vyrovnání a tlačila se do útoku. Hosté ale také nehráli pasivně a hra měla vyrovnaný průběh.

Zajímavé okamžiky se střídaly před oběma brankami a diváci se na rýmařovském hřišti nenudili. Zaslouženého vyrovnání se dočkali domácí fotbalisté v 35. minutě. Obraně hostů utekl domácí Macrineanu a po jeho centru se prosadil Dušan Žmolík.

Oboustranně útočný fotbal pokračoval i ve druhém poločase. Jak domácí hráči, tak i hosté hráli na vítězství. Hra se přelévala od jedné branky ke druhé a střelecké příležitosti měly oba celky. Remízový výsledek přetrvával až do závěru utkání, domácí fotbalisté měli ale šance stav změnit a strhnout vítězství na svou stranu. Hosté zahráli ve vlastním pokutovém území nedovoleně a Jiskra dostala možnost zahrávat pokutový kop. Domácí Žmolík ale pokutový kop ve tříbodový zisk neproměnil.

V závěru bylo na hrací ploše velmi rušno, ale na spravedlivé remíze se nic nezměnilo.

Branka: Zmolík, sestava: Furik, Jan Krajčovič, Jiřičný, Doseděl, Gyorgy (85. Kováč), Švajda (20. Kamil Kocúr), Pavel Orság, Radim Přecechtěl, Žmolík, Macrineanu (65. Dankovič), Jahoda, trenér: Petr Kostelník.