Rýmařovští fotbalisté dávali od prvních minut utkání v Ludgeřovicích najevo, kdo bude pánem na hrací ploše. Hosté ovládli střed hřiště a po dobrých kombinacích si před brankou domácího týmu vypracovávali jednu střeleckou příležitost za druhou.

Už ve čtvrté minutě otevřel skóre hostující Harazim. Domácí fotbalisté nevěděli, kam skočit a hra se odvíjela v režii Rýmařova, který ve 13. minutě zvýšil vedení na rozdíl dvou branek Čepelkou. Rýmařovští hráli s velkou chutí a nasazením. Branka Doležela ve 25. minutě byla dalším vyústěním převahy Jiskry. Domácí hráči bojovali a snažili se odvrátit hrozící debakl.

Ve 25. minutě se Ludgeřovice dočkaly snížení, když si po rohovém kopu srazil míč do vlastní brány jeden z obránců Rýmařova. Hráče Jiskry to ale nijak nerozhodilo a pokračovali ve výborném výkonu. Na 4:1 zvyšoval ve 35. minutě Krčmařík. Domácí fotbalisté to ještě zkoušeli a ve 41. minutě jim to přineslo korigující gól na poločasových 2:4.

Od zahájení druhé poloviny utkání neponechali fotbalisté Jiskry nic náhodě. Převaha hostujícího kolektivu se ještě zvýraznila a domácí tým se již k ničemu nedostával. Šimčík a po něm Jiří Furik ještě dobré možnosti v gól v síti domácích neproměnili. V 56. minutě se ale páté branky hosté dočkali a to zásluhou Harazima.

Rýmařovští soupeře zatlačili k jeho velkému vápnu a domácí hráči se dostávali na polovinu Jiskry jen sporadicky. Brankář Ludgeřovic čelil soustavnému tlaku hostů, který k jeho smůle přinášel i střeleckou úspěšnost.

V 75. minutě zvýšil na 6:2 Krčmařík a odstartoval svůj střelecký koncert. Domácí čekali na konec utkání a byli zralí na ručník. Hosté ale hráli s velkou chutí a snahou po dosažení dalších gólů. V 81. minutě vstřelil po další vydařené akci již sedmou branku Rýmařova Krčmařík.

Jiskra dohrávala zápas v exhibičním stylu. V 84. minutě zakončil čistým hatrickem a svým čtvrtým gólem v utkání své střelecké vystoupení Krčmařík a stanovil i konečný výsledek na zasloužených 8:2 ve prospěch Jiskry Rýmařov.

Rýmařovští upevnili vedoucí postavení v tabulce a v sobotu přivítají od 16.30 hodin na svém hřišti kvalitní Bolatice. „Utkání bylo naší jasnou záležitostí. Domácí trochu zazlobili jen v první půli, ale o našem vítězství dnes nebylo pochyb," řekl k zápasu vedoucí Jiskry Rýmařov, Václav Tlapal.

Ludgeřovice - Jiskra Rýmařov 2:8 (2:4) 

Branky Jiskry: 35., 75., 81. a 84. Krčmařík, 4. a 56. Harazim, 13. Čepelka, 25. Doležel

Jiskra Rýmařov: Urban Šašinka (9. David Furik), Harazim, Kováč, Čepelka Šimčík (73. Jahoda) Radim Přecechtěl, Jiří Furik, Schreier, Krčmařík Doležel (84.Homola), Čepelka. Trenér: Milan Furik, vedoucí: Václav Tlapal.