JAKARTOVICE – JINDŘICHOV 0:3 (0:1)

S cílem zvítězit a udržet se na čelních příčkách tabulky cestoval v sobotu jindřichovský Slezan na hřiště posledních Jakartovic. Domácí fotbalisté jsou na samém chvostu tabulky, ale v utkání se snažili o bodový zisk. Hosté hráli od začátku velmi disciplinovaně a se snahou o rychlé protiútoky. Jakartovice nenacházely na hru Jindřichova recept a v útočné fázi se jen těžko prosazovali.

Hostující tým byl mnohem nebezpečnější a dokázal si před brankou domácích vypracovat i příležitostí. V polovině prvních pětačtyřiceti minut vyšla Jindřichovu útočná akce a Holčák vstřelil vedoucí gól. Domácí bojovali, ale nic jim to nebylo platné.

Ve druhém poločase se dále hrálo v režii jindřichovského Slezanu. Domácí hráči byli v útoku marní a před brankou hostů nic nevymysleli. Slezan si po rychlých útočných akcích vytvářel další možností na dosažení branky. Na rozdíl dvou branek zvýšil vedení Slezanu v 63. minutě opět Holčák a hosté vykročili za dalším vítězstvím. Domácí pokračovali v bojovném, ale platonickém výkonu i v dalších minutách. Hosté měli utkání pod kontrolou a čekali na další příležitost. Ta přišla v 74. minutě, kdy pojistil vedení Jindřichova třetí brankou Boháček. Jakartovice se smířily s porážkou a Slezan po naprosto zaslouženém vítězství vybojoval nejen tři body, ale posunul se i do čela tabulky soutěže.

Branky: Holčák 2, Boháček. (st)