Domácí opět nastoupili se třemi beky a pěti záložníky. Do patnácté minuty se hrál vyrovnaný fotbal, ale potom se začaly rodit i šance. V šestnácté minutě už všichni křičeli gól, ale hostující brankář Řehulka Šustrovu ránu do šibenice vyrazil. Pak to zkoušeli i Bratoníček, ale těsně minul, nebo Mitura ze standardek. 
„V první půli se moc nedařilo útočné dvojici, ale výborně hráli středoví záložníci a všichni tři stopeři," povídal trenér Krnova.

Také Polanka měla příležitosti. Do vedení mohla jít ve třicáté osmé minutě. „Nepohlídali jsme si tam několik odražených míčů, tak nám dost zahrozili. Ale Jaška byl taky výborný, podržel nás," chválil brankáře Ladislav Bártek.

Také do druhé půle vstoupila Polanka dobře. Ve třiapadesáté minutě vykopával Šustr balon z brankové čáry. Ale pak se dostali ke slovu domácí. „Měli jsme tam tak šest, možná osm šancí. A to nepřeháním. Řehulka nám chytil šest gólovek. On je sice malý, ale na lajně strašně mrštný, všechno vyrazil," složil krnovský lodivod poklonu i hostujícímu gólmanovi.

Hráči Polanky hrozili zejméa z brejkových situací. „Jaška chytil několik nájezdů. A poradili jsme si i s jejich rohovými kopy v závěru. Tam jsme se trochu bál, abychom neinkasovali v poslední minutě," líčil závěrečné minuty Ladislav Bártek.

Jenže přišla třetí minuta nastavení a úplně poslední akce domácího celku. „V šestnáctce Polanky bylo tak dvacet hráčů a Houdek to propálil až do sítě," usmíval se Bártek.

Vymodlené tři body tak zůstaly v Krnově. „Byl to nad poměry kvalitní zápas. Hřiště bylo měkké, ale dobře připravené, pršelo, takže balon létal rychle. Bylo to asi nejlepší utkání, které jsme na podzim hráli. Polanka také předvedla výborný fotbal," hodnotil Ladislav Bártek a pokračoval:

„Za druhý poločas musím pochválit útočníky Havlíčka s Houdkem, udrželi míč nahoře, tlačili se před branku, stříleli. Taky Hrubý hrál velice dobře, ale vlastně všichni zaslouží pochvalu. Teď máme dvacet bodů a ještě nás čekají Kobeřice."

Krnov – Polanka 1:0 (0:0)
Branka: 93. Houdek
Krnov: Jaška – Čanecký, Šustr, Daříček – Hrubý, Bartoníček, Adam Ondra, Mitura, Pella (84. Mrukvia) – Havlíček, Houdek. Trenér: Ladislav Bártek