Poslední tým tabulky přitom nezačal vůbec špatně. V sedmé minutě si na centrovaný míč naskočil Sklenařík a poslal svůj celek do vedení. To však mělo jepičí život, neboť nedlouho na to vyrovnal Prokša a po půlhodině hry si obrana domácích dokonce vstřelila gól sama. „Nehrajeme špatně, bohužel vzadu si to stále neumím pohlídat,“ uvedl břidličenský kouč Marian Minich starší.

Domácí pak nezachytili začátek druhé půle, kdy se na konci dvou brejkových situací objevil Petr Uvíra a dvakrát skóroval. Břidličná se ovšem i tak nevzdávala a bojovala. Osm minut po hodině hry prošel do šestnáctky Dušan Žmolík a mířil přesně – 2:4. Následně se do vápna protáhl také Cabal, přihrál pod sebe a síť opět roztřepetal Žmolík. I když se Minichovi svěřenci snažili, na remízu to nakonec nestačilo. „Moc mě to mrzí, protože jsme v pohodě mohli vyrovnat. V závěru jsme dokonce nastřelili břevno. Naše aktuální situace není příznivá a úsměv nám stále více vadne. Od výhry nad Vratimovem si však kluci uvědomili, že to jde a naše hra má smysl. V zápasech míváme opravdu výborné pasáže, bohužel pak do toho přijdou chyby v obraně, které nás srazí dolů,“ uzavřel Marian Minich starší.

Břidličná – Háj ve Slezsku 3:4 (1:2)

Branky: 7. Sklenařík, 68. a 80. Žmolík – 11. Prokša, 32. vl. Cabák, 49. a 56. Uvíra. ŽK: Marian Minich ml. – Kolig, Blažej. Diváci: 70.
Břidličná: Zifčák – Cabák, Jiřičný, Hoffmann, Marian Minich ml. (72. Kladníček) – Sudek (66. Cabal), Žmolík, Schreier, Cudrák – Sklenařík, Kučera. Trenér: Marian Minich st.