Od začátku utkání byly domácí hráčky po všech stránkách jednoznačně lepší. Bruntálské hráčky zatlačily hosty hluboko na jejich polovinu a vytvářely si jednu šanci za druhou. Už v 5. minutě otevřela po pěkné akci a přihrávce Šandové skóre Jarošová - 1:0.

Hned po rozehrání zatáhla míč Helekalová, přihrála Bizonové a ta zvýšila na 2:0. V 11. minutě zahrála hostující hráčka rukou, ale domácí brankářka Švajdová penaltu neproměnila.

V 18. minutě předvedly domácí hráčky další akci. Bizonová nádherným centrem našla Šandovou a ta z voleje zvýšila na 3:0. Ve 31. minutě zahrávala Jarošová přímý kop a Varyšovou hlavou přidala čtvrtý gól.

Tlak Bruntálu pokračoval. Ve 38. minutě vyrazily do útoku stoperky Fišerová s Kocurovou a druhá jmenovaná zakončila pátým gólem. Ve 41. minutě se uvolnila Maková a po její přihrávce Šandová upravila poločasových 6:0.

Ve druhém poločase měli domácí dále jasně navrch a další brankové možnosti. V 61. minutě Bizonová přihrála Jarošové a byl z toho sedmý gól domácích. Bruntálské fotbalistky hrály s chutí a střílely další góly.

V 64. minutě přidala osmý gól Varyšová po narážečce Jarošové. V 67. minutě opět Jarošová našla Bizonovou a stav se měnil po deváté. Domácí byli nenasytní a v 81. minutě vstřelila jubilejní desátou branku Jarošová. Na konečných 11:0 pak upravila v závěru po pěkné akci Bizonová.

„Utkání bylo od začátku jednoznačné a musím pochválit celý tým, který předvedl velmi dobrý a pohledný fotbal. Nyní zajíždíme do Pržna a další víkend do Ostravy. Je vidět, že v této soutěži asi moc konkurenci mít nebudeme, ale holkám patří za výkony dík," uvedl k utkání manažer týmu Ladislav Švajda.

FC Slavoj Olympia Bruntál - MFK Vítkovice 11:0 (6:0)
Branky: Jarošová 3, Bizonová 3, Šandová 2, Varyšová 2, Kocurová
FC SO Bruntál: Švajdová - Maková (55. Butorová), Kocurová, Fišerová, Dorňáková - Lacková, Jarošová, Varyšová, Helekalová - Bizonová, Šandová. Trenér: David Steffek