Teď vyjíždějí Krnováci opět ven, na hřiště Frýdlantu nad Ostravicí. Frýdlantští se představí poprvé v novém ročníku doma, přesto mohou být s úvodem sezony spokojení. První dva zápasy je zastihly ve výborné formě. Zvítězili v Českém Těšíně 1:0 a pak si vyšlápli na Valachy z Frenštátu pod Radhoštěm, které zdolali 3:1. Teď se jistě budou chtít předvést i proti Krnovu.

Naopak Krnovští od počátku krajského přeboru počítají jen ztráty. Sestavu kosila zranění a také jedno vyloučení. V Polance si zranil nohu Tomáš Šupák, z duelu s Těšínem musel odstoupit s rozbitou hlavou. „Tomáš má čtyři stehy, ale ta hlava by neměla být problém. Uvidíme, jak je na tom ta jeho noha," upřesňoval kouč Krnova Antonín Hudský.

Krnovský trenér však přinesl i dvě pozitivní zprávy. „Konečně se nám podařilo dotáhnout přestup Ládi Klementa z Rakouska. Byla to docela bojovka, kdy jsme létali po Strahově a uháněli úředníky na fotbalové asociaci," povídal Hudský a pokračoval: „Musím poděkovat svému synovci Honzovi Heinrychovi, bez něho bychom to nezvládli." Druhou tváří , která by měla ve Frýdlantu nastoupit je Jan Vavrečka. „Honza měl být k dispozici už doma, ale zpozdil se mu let z Bulharska," uvedl kouč.

Frýdlant bude pro Krnováky těžký oříšek. „Mají výborné mužstvo a skvělé diváky. Fotbal je tam opravdový svátek," těšil se na zápas Hudský a dodával: „Pokusíme se tu špatnou sérii už konečně zlomit." Utkání začíná v neděli v 17.00 hodin va Frýdlantu.