Sereď má momentálně azyl ve Zlatých Moravcích, kde Machuča v minulosti hrával. _Stadion v Seredi se bourá, proto hrajeme v Moravcích, a tak tomu bude až do konce sezony,“ řekl čtyřiadvacetiletý záložník.

Do zápasu s Pohronie šel v základní sestavě. „Chci pravidelně hrát, na tréninku proto dělám maximum. Jsem rád, že mohu hrát, ale zároveň je pro mě zklamáním výsledek,“ přiznal Machuča. „Chceme do první šestky, takovéto zápasy musíme zvládat. Utkání jsme si prohráli sami. Zápas hodně ovlivnila přísná červená karta,“ narážel fotbalista s dvanácti ligovými starty na vyloučení Hučka. „Samozřejmě jsme vyrobili chyby, které soupeř trestal. Prakticky dva góly jsme si dali sami. Chyb se musíme vyvarovat, zvednout hlavy a jít dál,“ dodal.

Daniel Dydowicz
Dydowiczovi z Hlučína fotbalový podzim nevyšel. Na jaro se ale cítí připravený

Machuča už v minulosti na Slovensku hrával. V sezoně 2016/2017 nastoupil k osmi zápasům za Zlaté Moravce. „Slovenská liga má stále svou kvalitu, určitě to není lehká soutěž. Zda od mého posledního působení něco změnilo, to zatím nedokáži posoudit,“ přiznal.

Až na nepovedený výsledek proti týmu ze Žiaru nad Hronom, je zatím v Sereďi spokojen. „Na nic si zatím stěžovat nemohu. Přišel jsem na Slovensko především hrát fotbal. Mám to i kousek domů. S přítelkyní máme být v Ostravě, což je asi dvě hodiny cesty autem,“ zakončil Ondřej Machuča.