Dorostencům rýmařovské Jiskry se na jaře nedaří navázat na podzimní výkonnost, to chtěli zlomit ve Studénce. Bohužel už v 5. minutě hosté prohrávali, když se přes jejich obranu prosadil jeden z domácích útočníků. Obdržený gól hosty nesrazil a naopak je spíše nabudil.

Už o deset minut později mohl vyrovnat Beier, ale v dobré příležitosti minul. Hosté sice drželi míč, ale žádná jejich akce nevedla k vyrovnání. Udeřit tak mohli znovu domácí. Dostali se do samostatného úniku na gólmana Kubjáta, ale ten zachránil.

Druhý poločas se nesl v podobném duchu. Hráči Jiskry měli opticky více ze hry, ale scházel pohyb bez míče a myšlenka, která by zaskočila dobře bránící domácí. Studénka už ve druhém poločase nikam nespěchala a hlídala si výsledek. Dorost Jiskry ztratil body i v druhém zápase po sobě a navíc poprvé prohrál.

„Byl to pro nás smolný zápas. Je pravda, že jsme třikrát vyhořeli v obraně, ale herně jsme byli lepší my. Ondra Kubját opět zachytal bravurně a díky němu jsme neprohráli o víc gólů. Kluci hráli o hodně lépe, než doma proti Vítkovu a bylo na nich vidět, že to chtějí napravit. Bohužel pro nás to ale nevyšlo," uvedl kouč Jiskry Tomáš Durna.

Odložený zápas s Bílovcem odehraje dorost Jiskry ve středu 22. dubna na domácím hřišti.

Studénka - Jiskra Rýmařov 1:0 (1:0)
Rýmařov: Kubját - Raušer, Zifčák, Hořínek, Kováč - Seifert, Lesák, Vajdík, Daniel Kopeček - Tomeček, Beier, střídali: Válek, O. Kopeček, Urbánek. Trenér: Tomáš Durna