Utkání prvního se šestým celkem tabulky mělo od začátku až do konce náboj. V prvním poločase byl k vidění oboustranně velice pohledný fotbal.

Tempo diktovali převážné domácí fotbalisté, kteří si vytvářeli před brankou Strahovic spoustu šancí, ale stejně jako v minulých utkáních scházela přesná koncovka. Ukázku produktivní ofenzívy tak předvedl soupeř. Jejich první vážnější útok v zápase skončil v 8. minutě gólem.

Domácí inkasovaný gól nakopl a ve 25. minutě bylo vyrovnáno. Zifčák našel v malém vápně hostů Tomečka a ten vyrovnal na 1:1. Jiskra pokračovala v náporu. Ve 33. minutě prošel Cabák sám středem hřiště a nabídl gólovou šanci Kopečkovi. Ten jí nepohrdl a otočil výsledek na stranu domácích.

Druhý poločas začal pro domácí výborně. Hned v jeho úvodu se trefil vydařenou přízemní střelou Seifert a zvýšil vedení Jiskry na 3:1. Hosté se s vývojem nesmířili a bojovali. Navíc jim pomohla i nekoncentrovanost v řadách domácích a po dvou gólových akcích bylo opět vyrovnáno.

Deset minut před koncem se po jedné z mála pěkných akcí domácích uvolnil po pravé straně Zifčák a v pokutovém území byl zastaven nedovoleně, penaltu pak proměnil Cabák. Jiskra zvítězila 4:3 a další zápas odehraje v sobotu na půdě Dolního Benešova.

„Zápas se mi líbil. Měli jsme více ze hry a kluci předváděli krásné akce a je jen škoda, že je nedokázali využít a ještě po hrubce obrany jsme pustili Strahovice do hry," uvedl k utkání kouč dorostenecké Jiskry Tomáš Durna.

Jiskra Rýmařov - Meteor Strahovice 4:3 (2:1)
Branky Rýmařova: Tomeček, Daniel Kopeček, Seifert, Cabák
Jiskra Rýmařov: Kubját - Urbánek, Cabák, Kováč, Raušer - Seifert, Vajdík, Mitov (70. Hořínek), Zifčák - Tomeček, Kopeček (60. Beier). Trenér: Tomáš Durna