„Jsem rád, že se Adrian vrací. Věřím, že nám pomůže a zároveň zvedne i konkurenci, budeme více variabilní,“ řekl trenér FK Krnova Gustav Santarius mladší. „Naposledy hrál divizi v Rýmařově, ale jelikož bydlí v Bolaticích, tak měl komplikace s cestováním. Z Krnova to tak bude mít domů blíže,“ pokračoval krnovský kouč. Miškev v krom Rýmařova působil také v mládežnických výběrech Slezského FC Opava.

Slavoj Olympia Bruntál
Michal Hanel se vrací do Bruntálu

Druhou novou tváří je záložník Marek Zábranský. Jedná se o devětadvacetiletého fotbalistu, který v mládežnických kategoriích působil v ostravském Baníku. Hrával také za Vítkovice, Velké Albrechtice, Polanku a Havířov. „Jeho příchod už byl dotažen. Ještě bychom rádi získali posilu do defenzivy,“ dodal trenér s tím, že všichni hráči stávajícího kádru zůstávají.

Krnovští fotbalisté se připravují individuálně, jinak to zatím ani nejde. „Chodíme třikrát v týdnu běhat. Samozřejmě, že hřiště nám chybí,“ povzdechl si Santarius.

Na otázku, zda se jarní část rozběhne, odpověděl: „Přál bych ti, ale zatím to moc dobře nevidím. Stojíme na špičkách. Fyzicky jsme na tom dobře. Abychom se do toho herně dostali, potřebovali bychom tři týdny společného tréninku.“