Hned od úvodního hvizdu se domácí Slavoj ujal aktivity a pokoušel se zdolat krnovské obranné řady kombinační hrou. Domácí se dostávali před krnovským brankářem do brankových příležitostí, ale ve finální fázi se nedokázali prosadit a nepodařilo se jim překonat výborně chytajícího krnovského brankáře Grulicha.

Naopak to byli hosté, kteří se po několika individuálních chybách domácích dostali do dvoubrankového vedení. Hráčům Slavoje se přestalo dařit a zaostávali za soupeřem, který je herně přehrával i v pohybu. Malí fotbalisté Slavoje i přesto dole bojovali a do konce poločasu se jim podařilo srovnat stav na 2:2.

Do druhého poločasu nastoupili domácí jako polití živou vodou. Mnoha pohlednými kombinačními akcemi si vytvářeli spoustu šancí, kterými přečíslovali soupeře a postupně navyšovali konto vstřelených branek.

Krnovské družstvo již nestačilo vzdorovat ve vysokém tempu a v pohodě hrajícímu domácímu týmu. Bruntálští tak díky jasné převaze ve druhém poločase v utkání zvítězili vysoko poměrem 10:3.

Slavoj Bruntál B - FK Krnov C 10:3 (2:2) (st, of)