Úvodních dvacet minut pařilo hostům. „Mají v sestavě starší fotbalisty, kteří si umí dát míč do nohy, jejich hra je na vysoké úrovni, těžko jsme se prosazovali," povídal kouč Chomýže Ladislav Bártek.

Pak ale převzali iniciativu domácí, po rohovém kopu se prosadil Urban. Hned za chvíli si naběhl za obranu Žimrovic Juchelka a zvýšil na 2:0. „Měl tam už předtím tři dobré náběhy, ze čtvrtého se prosadil," říkal Bártek a pokračoval: „O poločase jsme si říkali, že hlavně nesmíme dostat brzy kontaktní gól. A co se nestalo?"

Tři minuty po pauze vykřesaly Žimrovice jiskru naděje. Jenže od 60. minuty to byla hra na jednu branku. Trefy Ladislava Klementa, opět Juchelky a Vodičky nasměrovaly pro tři body domácí celek.

Musím říct, že jsme vyhráli zaslouženě. Trénujeme spolu teprve tři týdny, ale třikrát týdně a na klucích je vidět velký progres," hodnotil trenér a pokračoval: „Máme pět, šest fotbalistů, kteří hráli vyšší soutěže a to je znát. Bohužel nás je pořád málo, také proto musel nastoupit dvaačtyřicetiletý Biskup. Jinak ale panuje spokojenost," uzavřel kouč.

Chomýž - Žimrovice 5:1 (2:0)
Branky: 30. a 63. Juchelka, 21. Urban, 55. Ladislav Klement, 70. Vodička - 49. Rusňák
Chomýž: Cochr - Baczke, Kopecký, Zeman, Jan Klement - Tomáš Klement, Moravec - Čevela (60. Vodička), Ladislav Klement, Urban (80. Biskup) - Juchelka. Trenér: Ladislav Bártek