Slavoj Olympia přitom už po prvním poločase vedla o dvě branky. Nejprve Hendrych pěknou přihrávkou našel Zatloukala, pro něhož nebyl problém rozepsat gólový účet utkání. Nedlouho poté přišel dlouhý centr ze standardky kopané snad z poloviny hřiště, míč tečoval Orság a bruntálská radost mohla být dvojnásobná.

„Velká škoda, že se nám nepovedlo proměnit další příležitosti. Měli jsme jich opravdu hodně. Už během páté minuty šel sám na gólmana Hendrych, ale nedal. Dvě nebo tři tutovky si vypracoval také Němec," litoval kouč Bruntálu Antonín Mura.

Ve druhé půli se projevilo, že Slavoj Olympia přijela do Háje v trochu okleštěné sestavě. Domácí v závěru zabrali a dvěma góly v poslední dvacetiminutovce si zajistili remízu.

„Háj měl výhodu v tom, že mohl několikrát vystřídat a hru oživit. Ztráta vítězství nás samozřejmě mrzí. Kdybychom vyhráli, o naší záchraně by nejspíš bylo definitivně rozhodnuto. Kluky však musím pochválit, dali do toho všechno. Speciální pochvalu zaslouží Zdeněk Orság. Ten se po celých devadesát minut neohroženě rval v útoku," doplnil kormidelník bruntálského týmu.