„Samozřejmě to mrzí, když dostanete gól v devadesáté minutě, nicméně když nedáte gól, nemůžete vyhrát,“ nevymlouval se kouč Bruntálu Antonín Mura.

„Myslím si, že by zápasu slušela remíza, bylo to takové bojovné a vyrovnané utkání. Šance jsme měli jak my, tak domácí, ale bohužel, doplatili jsme na naši neproduktivitu,“ litoval Antonín Mura. Velkou příležitost měl Bruntál už v sedmé minutě – „Adamovský střílel ze tří metrů, ale bohužel zamířil jen vedle. Pak tam byly takové pološance na obou stranách, nutno podotknout, že domácí trefili tyčku,“ upozorňoval bruntálský lodivod.

Branky se 120 diváků dočkalo až v 90. minutě utkání, když se prosadil domácí David Dulík. „K bodu nám chyběly dvě minuty koncentrace. Bohužel v poslední minutě tam byla standartka domácích, kterou jsme nepohlídali a hráč domácích to z hranice vápna propálil snad mezi patnácti hráči,“ litoval zkušený stratég.

I přes porážku byl ale bruntálský trenér spokojen. „Chybělo nám několik hráčů základní sestavy, bylo nás tak akorát, museli jsme to všelijak lepit. Teď se soustředíme na domácí zápas, ve kterém chceme naplno bodovat,“ řekl Mura.

VSETÍN – BRUNTÁL 1:0 (0:0)

Branky: 90. Dulík. Rozhodčí: Zavřel – Vojáček, Kološ.ŽK: Dulík, Stuchlík – Vitoul.

Diváci: 120.

Bruntál: Studený – Galus, Dohnálek, Krajčovič, Vitoul – Blažek, Lavrovič, Orság, Kyselý, Adamovský – Kovařík. Trenér: Antonín Mura.

TOMÁŠ CHALUPA