První půli Bruntálští překvapivě ovládli 2:0. Skóre utkání otevřel Dohnálek, druhou branku přidal Horák. „Na míči asi byli hosté o něco lepší,“ připustil lodivod domácího výběru Radek Zatloukal. „Zodpovědně jsme ale bránili a ze dvou standardek jsme se prosadili. Navíc tam ještě byla tyčka,“ doplnil trenér Bruntálu.

Ilustrační foto.
Rýmařov po třech ztrátách zabral

Dobře rozehraný duel ale Bruntál do vítězného konce dovést nedokázal. Hned zkraje druhé půle totiž dvakrát inkasoval, trefili se Hejda a Wenglorz.

„Řekli jsme si, že nesmíme dostat hned na začátku gól, ale bohužel přesně to se nám stalo, navíc soupeř pak šťastnou brankou vyrovnal. Dostali jsme se pod tlak, ale ustáli jsme to. V závěru jsme měli dvě gólovky, ale bohužel jsme neproměnili,“ řekl Radek Zatloukal.

Tisková konference po zápase Olomouc - Vítkovice
Hádka trenérů v Olomouci: Moták s vítkovickým Petrem se do sebe pustili

„Každý si asi myslí, že jsme šťastní, já jsem ale zklamaný. Měli jsme dneska vyhrát, bod je pro nás málo. Dneškem jsme trošku zavřeli pusu všem škarohlídům. Boj o záchranu rozhodně nevzdáváme,“ prohlásil závěrem Zatloukal.

BRUNTÁL – KARVINÁ B 2:2 (2:0)

Branky: 28. Dohnálek, 36. Horák – 46. Hejda, Wenglorz. Rozhodčí: Zapletal – Kulička, Koláček.

ŽK: Blažek, Vojtík – Putyera.

Bruntál: Jaška – Krajčovič, Dohnálek, Horák (72. Vojtík), Galus – Blažek, Helebrand (62. Žatka), Kyselý, Lavrovič, Urban (14. Šanda) – Orság (90. Studený). Trenér: Radek Zatloukal.