Výsledkem snahy hráčů Kobeřic byl vedoucí gól v úvodu zápasu. Hosté se nenechali inkasovaným gólem nijak deprimovat a postupně přebírali iniciativu na své kopačky. Před domácím gólmanem bylo rušno. Hosté byli nebezpeční a vyrovnání se dočkali zásluhou Kamila Kocúra.

Břidličná byla lepším týmem i v dalším průběhu prvních pětačtyřiceti minut. Domácí ale srdnatě bojovali a nechtěli odejít ze hřiště z prázdnou.

Navrch ale měli hostující fotbalisté, kteří se dostali do vedení. Zásluhu i na druhé brance Břidličné měl v utkání agilní Kamil Kocúr. Jednobrankový náskok hostů ale do přestávky nevydržel. Bojovně hrající domácí dokázali srovnat na 2:2 a začínalo se znovu.

Bojovný a poměrně vyrovnaný průběh přinášel i druhý poločas. Hostující tým působil fotbalověji a měl míč častěji na svých kopačkách. Domácí ale podávali obětavý a srdnatý výkon. Břidličná odpovídala technickým projevem a rychlým přechodem do útoku. Úspěch ale slavil domácí kolektiv, který třetím gólem v síti Ludvíka Zifčáka v bráně Břidličné otočil výsledek na svou stranu.

Na tahu byli hosté. Břidličná měla více ze hry a více příležitostí. Za vítězstvím ale vykročil domácí celek Kobeřic, který vstřelil čtvrtou branku. Hosté hráli až do konce. Tři minuty před koncem ale přišli po druhé žluté kartě o vyloučeného Drexlera a na výsledku 4:2 ve prospěch Kobeřic se do závěrečného hvizdu rozhodčího už nic neměnilo.

Břidličná si sice odvezla porážku, ale trenér Jan Jedlička s asistentem Karlem Stefanovským mohou být s výborným šestým místem po podzimní části krajského přeboru více než spokojeni.

Kobeřice – TJ Břidličná 4:2 (2:2)
Branky Břidličné: Kamil Kocúr 2
TJ Břidličná: Ludvík Zifčák – Minich, Jiřičný, Kurei, Michal Kocúr – Jan Zifčák (70. Kladniček), Kamil Kocúr, Roman György, Drexler – Holčák, Jan Kocúr (65. Šupák). Trenér: Jan Jedlička