Fotbalisté Břidličné si byli vědomi nutnosti bodovat a od začátku hráli v Polance vyrovnanou partii. Oba týmy potřebovaly uspět a na hřišti tom, bylo znát. Hrálo se od jedné branky ke druhé a k vidění byly šance na obou stranách.

Stav se neměnil až do 30. minuty, kdy se prosadili hosté. Střelecké schopnosti prokázal Kučera a zajistil svému týmu důležité vedení. Domácí reagovali zvýšeným úsilím a před přestávkou se jim podařilo vyrovnat.

Od zahájení druhé půle byli aktivnější hosté. Břidličná si vytvářela šance, ale Holčák, Minich, ani Kučera je nedokázali dotáhnout. Polanka toho moc neukazovala a výjimkou byla jen střela do břevna branky hostů.

V 80. minutě ale vznikl před brankou hostů závar a jeden z domácích hráčů dostal ze skrumáže míč za záda Zifčáka v brance Břidličné podruhé. Hostující hráči v posledních minutách svého soupeře tlačili a byli blízko vyrovnání. Holčák ale neproměnil, a tak se z těsného vítězství 2:1 radovala Polanka.

Břidličná musí poslední domácí utkání s Dětmarovicemi v sobotu vyhrát a čekat na další výsledky, které rozhodnou o jejím dalším osudu.

Polanka – Břidličná 2:1 (1:1)
Branka Břidličné: Kučera
TJ Břidličná: Ludvík Zifčák – Roman György, Kladniček, Jiřičný, Kamil Kocúr – Jan Zifčák (69. Kršek), Cálek, Kučera (80. Jan Kocúr), Jahoda – Holčák, Minich (Patrik György). Trenér: Petr Kostelník