V dalším utkání krajského přeboru hostili v sobotu fotbalisté Břidličné velice silný tým Pusté Polomi a herně lepšímu soupeři dokázali vzdorovat až do samého závěru utkání. Branka hostujícího Štýbara necelých pět minut před koncem ale nakonec rozhodla o jejich nejtěsnější porážce.

Fotbalisté Břidličné nastoupili do utkání s Pustou Polomí se snahou soupeři vzdorovat a znepříjemnit mu cestu za úspěchem. Domácí od začátku bojovali a podávali po celých devadesát minut obětavý výkon. Hostující kolektiv si vytvořil od úvodních minut převahu v poli a většinu času trávil na polovině domácích. Ludvík Zifčák v bráně domácího mužstva si tak na nedostatek práce nemohl ztěžovat.

Hráči Pusté Polomi předváděli zkušený výkon a vytvářeli si příležitosti ke vstřelené brance. Hosté ale naráželi na dobře organizovanou a obětavou obranu, která do přestávky přežila všechny možnosti hráčů Pusté Polomi bez újmy.

Stejný obraz, jako v prvních v pětačtyřiceti minutách, přinášel i druhý poločas. Hostující fotbalisté marně dobývali branku domácích, kteří srdnatě odolávali tlaku soupeře. Břidličná se snažila o občasné protiútoky, ale vážněji bránu Pusté Polomi neohrozili.

V době kdy se už zdálo, že bojovný domácí tým kráčí za cenným bodem, tak hosté udeřili. Necelých pět minut před koncem utkání napřáhl po útočné akci hostů ke střele z dvaceti metrů Štýbar a jediným gólem rozhodl o osudu zápasu. Břidličná si připsala těsnou porážku 0:1 a nahrazovat bude o víkendu na hřišti soupeře.

„Je to škoda, kluci po celý zápas obětavě bojovali. Soupeř byl sice velmi kvalitní a v průběhu zápasu lepší, ale byli jsme už velmi blízko alespoň bodu," řekl k utkání kouč Břidličné Jan Jedlička.

TJ Břidličná - Pustá Polom 0:1 (0:0)

TJ Břidličná: Ludvík Zifčák Michal Kocúr, Jiřičný, Minich, Drexsler Cálek, Kladniček, Chmelař (60. Roman György), Kamil Kocúr Holčák (55. Mitov), Jan Zifčák (75. Bureš). Trenér: Jan Jedlička.