„Vstup do utkání jsme měli dobrý, hned ze začátku jsme si vytvořili nějaké šance, bohužel jsme je ale neproměnili,“ poznamenal lodivod domácího celku Petr Souček.

Ve 14. minutě už ale jeho svěřenci mířili do černého, Kovohutě poslal do vedení útočník Adamovský, po dalších devíti minutách navíc přidal druhou branku Cudrák. „Měli jsme tam navíc další dvě tři šance,“ doplnil Souček.

Ilustrační foto.
Krnovská krasojízda pokračuje

Když Břidličná neproměnila své dvě šance, tak se dokonale promítlo pravidlo nedáš - dostaneš a 15 minut před koncem první půle snížil na rozdíl jediné branky Teofil. „Nehráli jsme dobře,“ přiznal Petr Souček.

Ve druhé půli už si ale Břidličná počínala suverénním způsobem a pěti góly Bystřici zničila. Postupně se trefili Holčák, Adamovský, dvě trefy přidal Minich. V poslední minutě dal skóre definitivní podobu Houdek.

Ilustrační foto
Fotbaloví sudí pykají za oslavu i šest střídání v Krnově

„Nechali jsme soupeře hrát, couvli jsme si. Osvědčilo se nám to, protože jsme hned ze startu měli dvě obrovské šance, ale Houdek ani Holčák neproměnili. Pak se nám naštěstí podařilo dát dvě branky a bylo víceméně hotovo. Soupeře ale musím pochválit, za každého stavu se snažili hrát dopředu a výsledek je pro ně možná až příliš krutý, nám tam na konci spadlo všechno,“ řekl Souček.

BŘIDLIČNÁ – BYSTŘICE 7:2 (2:1)

Branky: 14. a 62. Adamovský, 23. Cudrák, 52. Holčák, 85. a 88. Minich, 90. Houdek – 29. Teofil, 70. Liberda. Rozhodčí: Ochodek – Jurygáček, Šujan. ŽK: Cudrák, Hoffman – Králíček. Diváci: 120.

Břidličná: Zifčák – Dvořák, Daříček, Čanecký – Mohyla (24. Simichanidis), Hoffmann, Ficek (67. Minich), Holčák, Cudrák (87. Kladníček) – Adamovský, Houdek. Trenér: Petr Souček.