Fotbalisté Břidličné se chtěli na hřišti kvalitního a zkušeného týmu Pusté Polomi pokusit 
o překvapení a od začátku se snažili hrát rovnocennou partii. Domácí s řadou zkušených hráčů čekali na chyby soupeře a hráli zkušeně. Hosté se snažili o otevřený fotbal, ale ten končil před velkým vápnem domácích.

Pustá Polom udeřila ve 13. minutě. Hosté vyrobili chybu v obranné činnosti a byli potrestáni. Jednobrankový náskok Břidličnou nedeprimoval a dále se snažila držet se soupeřem krok. V poli se to hráčům hostů vcelku dařilo, ale před brankou domácích byli neškodní. Naopak Pustá Polom byla důraznější a do přestávky se dvakrát střelecky prosadila. Na tři inkasované góly hosté odpověď nenašli.

Také ve druhém poločase se obraz hry neměnil. Hosté byli v poli poměrně vyrovnaným soupeřem, ale cestu k ohrožení brány Pusté Polomi nenacházeli. Domácí hráli v klidu a kontrolovali vývoj utkání. Snahu hostů ještě domácí fotbalisté otupili čtvrtou brankou a bylo rozhodnuto.

V závěru se zápas dohrával a po jeho skončení si tým Petra Kostelníka z Břidličné odvezl hladkou porážku 0:4. Napravovat bude Břidličná v sobotu v dalším utkání soutěže, ale proti jasně vedoucímu týmu tabulky 
z Petřkovic to nebude mít snadné.

SC Pustá Polom – TJ Břidličná 4:0 (3:0)
TJ Břidličná: Ludvík Zifčák – Michal Kocúr, Jiřičný, Radim Přecechtěl, Jahoda (Chudý) – Kladniček (Cálek), Kamil Kocúr, Sota (Minich), Roman György – Patrik György, Jan Zifčák. Trenér: Petr Kostelník