Hra byla v prvním poločase poznamenána počasím, vytrvale a intenzivně pršelo. Ve velké šanci domácích se v úvodu ocitl Bušos, ale sólo nedotáhl do konce. Hned poté kontrovaly Žimrovice, Škrobánek měl ideálně nabito, jenže netrefil.

A tak první skutečnou gólovku si vytvořil albrechtický Charalambidis, obelstil beka, šel sám na gólmana a zkusil lob. Jenže míč skončil těsně vedle branky. Pak se zaskvěl domácí brankář Darda, který vyrazil střelu z bezprostřední blízkosti, dorážku už pokryla obrana.

A tak poprvé se urodilo ve dvacáté čtvrté minutě. Valík přistrčil míč do šestnáctky na Charalambidise, který se otočil kolem protihráče a trefil na vzdálenější tyč, 1:0. Hned za devět minut bylo ještě veseleji. Domácí patnáctiletý záložník Klepáček pronikl do pokutového území, kde byl v souboji faulován. Pravda, trochu zákroku přidal, ale penalta to byla jasná. Kapitán Pavlíček neměl problém a poslal svůj tým do vedení 2:0.

Žimrovice se snažily, ale narážely na připravenou domácí obranu. Až dvě minuty před poločasem si naběhl na centr Václav Škrobánek a zblízka hlavou prostřelil Dardu, 2:1.

Hned po přestávce se Albrechtičtí vrhli do útoku. Obranu Žimrovic větral hlavně Charalambidis, který dokazoval, že rozhodně má na vyšší soutěž, než je I.B třída. Největší šanci měl v padesáté minutě, kdy ho skvěle našel Klepáček, ale ránu zkušeného útočníka neuvěřitelně zlikvidoval brankář hostí.

Hned po něm měl velkou šanci Slaný, ale jeho bomba z první jen těsně minula šibenici. Zákonitě přišel v šedesáté sedmé minutě trest. Dlouhý míč sklepli Žimrovičtí na Lukáše Škrobánka, ten obešel beka a podél Dardy vyrovnal, 2:2.

Posledních dvacet minut už přineslo na hřiště spíše emoce než vlastní hru, dokonce jednou nebylo daleko k hromadné potyčce. Šest minut před koncem mohli hosté dokonat obrat, úplně sám se před gólmanem Dardou zjevil Václav Škrobánek, ale domácí brankář téměř jistý gól chytil. Zachránil tak domácím alespoň bod.

Město Albrechtice - Žimrovice 2:2 (2:1)
Branky: 24. Charalambidis, 33. Pavlíček (z penalty) - 43. Václav Škrobánek, 67. Lukáš Škrobánek
Město Albrechtice: Darda - Kropáč, Pavlíček, Slaný, Král - Klepáček, Banovec, Drahotušský, Bušos (83. Hudeček) - Valík (78. Hricko), Charalambidis. Trenér: Vladimír Ptáček