Jak řekl Deníku primátor Opavy Tomáš Navrátil, Slezský FC čekají změny. A to jak v představenstvu, tak dozorčí radě.

„Společně s vedením klubu, sportovním i technickým úsekem a hráčskou kabinou jsme si nastavili další spolupráci. Našli jsme společnou řeč. Věřím, že ku prospěchu celého klubu. Chceme v Opavě ligu, to je hlavní cíl nás všech,“ podotkl Tomáš Navrátil, který prozradil, že změnami projde jak představenstvo, tak dozorčí rada.

Martin Sus.
Uklidil jsem to levou hokejkou, smál se Sus

„Představenstvo by mělo být pětičlenné, dozorčí rada tříčlenná. Chceme, aby v těchto orgánech bylo zastoupení z řad odborníků,“ dodal opavský primátor, jenž pozitivně vnímal nedávné setkání s fanoušky.

V minulém týdnu se hovořilo o konci sportovního manažera Aloise Grussmanna. „Na starosti má sportovní úsek, jako sportovní ředitel, na tom se nic nemění. Aktuálně s ním vedeme jednání o jeho dalším pokračování. Věřím, že dojde ke shodě. Řešíme i obsazení trenérského postu, které má plně ve své kompetenci. Řešení, které navrhl, je zajímavé,“ pokračoval nejvyšší představitel města, který ještě nedávno figuroval v klubovém představenstvu.

Petr Czudek - Ilustrační foto.
Trenér basketbalistů Petr Czudek: Jsem rád, že v Číně byla vidět opavská stopa

V souvislosti s Opavou bylo skloňováno jméno hráčského agenta Davida Baldy. „V minulosti jsme ho měli na jednání představenstva. Uvažovali jsme s ním na pozici skauta, ale nakonec jsme od toho upustili. Jeho další spolupráce s klubem byla zamítnuta představenstvem,“ prozradil Tomáš Navrátil a dodal: „Nyní se všichni soustředíme na sobotní zápas s Teplicemi. Naším přáním je, abychom ho zvládli za tři body.“