Trenér hostujícího výběru Petr Souček postrádal v utkání několik borců základní sestavy. Chyběli mu Houdek, nebo Jiřičný. „Náš výkon to bohužel hodně ovlivnilo,“ povzdechl si šéf lavičky Břidličné.

Do samotného utkání vstoupila lépe domácí Pustá Polom, která byla v prvních dvaceti minutách jednoznačně aktivnějším celkem. „Nástup měla Pustá Polom lepší, měli tam hodně standartek, trestných kopů a rohů. Nehráli jsme dobře,“ prohodil Souček. „Pak dal Mrázek míč pod sebe a domácí vedli. Sice jsme se pak trošku zvedli, ale i tak jsme za stav 1:0 mohli být rádi. V kabině proběhla velká bouřka,“ řekl stratég Kovohutí.

Po změně stran už hráli hosté mnohem lépe a v 74. minutě se zásluhou Adamovského dočkali vyrovnání. „Domácí už nebyli tak dominatní a nám se to nějakou bojovností podařilo urvat. Velkou šanci měl ještě Simichanidis, ale neproměnil. Suma sumárům asi remízu musíme brát,“ uzavřel Petr Souček.

PUSTÁ POLOM – BŘIDLIČNÁ 1:1 (1:0)
Branky: 27. Rodek – 74. Adamovský.
Rozhodčí: Šištík – Vojkovský, Čuba.
ŽK: Dvořák, Cudrák.

Diváci: 50.

Břidličná: Zifčák – Dvořák, Čanecký, Furčak – Daříček, Hoffmann – Cudrák, Holčák, Simichanidis – Adamovský, Minich (89. Kladníček). Trenér: Petr Souček.

TOMÁŠ CHALUPA