Hned na začátku se hosté zlobili na rozhodčího. Ten už ve čtvrté minutě odpískal faul rýmařovského brankáře Baroše na pronikajícího hráče soupeře, Hesek pak pokutový kop proměnil. „Tato penalta určitě být neměla. Překvapuje mě to o to více, že situace nebyla složitá na posouzení. Náš gólman se snažil uhýbat, faul se spíš měl pískat domácímu fotbalistovi,“ komentoval kouč hostů Milan Furik. Jeho svěřence ovšem kontroverzní moment nakopl a brzy přišly dvě velké šance, po nichž mohl být vývoj zápasu úplně jiný. Dydowicz a Tilkeridis však svými příležitostmi pohrdli a Rýmařov tak o přestávce prohrával o gól.

Zkraje druhé půle hostující mužstvo už síť hodonínské brány rozvlnilo. Po rohu se balon dostal až k Tilkeridisovi, který ho dopravil do brány. Během chvíle se v tutovce ocitl také Němec, jeho pokus ovšem neměl dostatečnou razanci a nenabral gólových parametrů.

Zápas se lámal zhruba čtvrthodiny před koncem. Rýmařovský brankář Baroš podběhl centrovaný balon a Suchý pohodlně skóroval. Další smolný moment pro hosty se dostavil v nastaveném čase, kdy Jiří Furik nešťastně přihrál jednomu z domácích hráčů a výhra Hodonína byla definitivně zpečetěna. „Ve druhém poločase jsme sice srovnali, ale pak jsme si dali prakticky dva vlastní góly. Hodonín patřil k soupeřům, které bychom měli porážet,“ poznamenal na závěr Milan Furik.

Hodonín – Rýmařov 3:1 (1:0)
Branky: 4. z pen. Hesek, 73. Suchý, 90+2. Novotný – 52. Tilkeridis. Rozhodčí: Vejtasa – Petr, Vostrejž. ŽK: Michna. Diváci: 182.
Rýmařov: Baroš – György, Harazin, Kolísek, Hleba – Michal Furik (51. R. Němec), Kocúr (89. Piroška), Dydowicz, Navrátil (80. J. Furik) – Tilkeridis, Šupák. Trenér: Milan Furik.