O osudu utkání bylo rozhodnuto defacto po dvaceti minutách. To už totiž domácí vedli 3:0 po brankách Adamovského, Cudráka a Holčáka. „Vstup do zápasu jsme měli opravdu dobrý a hosty jsme přehrávali,“ řekl trenér vítězného celku Petr Souček. Do poločasu ještě zvýšil na 4:0 Ficek a Brušperk byl zralý na ručník. „Když vedete v poločase 4:0, tak je v podstatě hotovo,“ prohlásil trenér domácího celku.

Brankostroj domácích pokračoval i ve druhé půli, i když už Břidličná zařadila o stupeň nižší tempo. Naději dal sice hostům Vrána, poslední slovo ale měly Kovohutě. Čtyřbrankové vedení jim vrátil svou druhou brankou v utkání Cudrák, tečku v podobě šesté branky udělal za utkáním Dvořák. „Po celý zápas jsme dominovali a myslím si, že rozdíl ve skóre mluví jasně,“ prohlásil Petr Souček. Břidličná je tak po jedenácti kolech třetí.

BŘIDLIČNÁ – BRUŠPERK 6:1 (4:0)

Branky: 5. a 67. Cudrák, 14. Adamovský, 19. Holčák, 44. Ficek, 87. Dvořák. Rozhodčí: Šafrán – Schneider, Dedek. ŽK: Ficek, Adamovský – Zajac, Bartoš. Diváci: 80.

Břidličná: Zifčák – Daříček, Hoffmann, Čanecký (86. Furčak) – Cudrák (78. Dvořák), Holčák, Ondra, Ficek (58. Simichanidis), Mohyla (79. Janáč) – Houdek (53. Minich), Adamovský. Trenér: Petr Souček.

Dům rodiny Nakládalových zničený požárem.
Rodině v Bělé vyhořel dům, lidé se jí pomohli složit na nový