Domácím se pro tento zápas vrátilo do sestavy několik důležitých hráčů. Na stavu skóre se to mohlo odrazit už během první minuty. Po pokusu Hrubého se ovšem místo toho míč odrážel pouze od břevna a dotyčný neuspěl ani při následné dorážce. Druhou možnost jít do vedení Krnov nevyužil o chvilku později, když Furik na zadní tyči hledal Ostráka. Z tohoto mráčku ovšem nezapršelo. Udeřit naopak mohlo na druhé straně. Jeden z hostů dával balon před bránu, avšak jeho spoluhráč jej v nadějné pozici jen těsně minul.

Akcie krnovského mužstva držel nad vodou brankář Jakub Řeháček, který zhruba v pětapadesáté minutě předvedl fantastický zákrok. „Míč šel k tyči, už jsme mysleli, že skončí v bráně, avšak Kuba to výborně chytil. Tento zápas se mu skutečně povedl. Podržel nás několika skvělými zákroky,“ uznal kouč Krnova Gustav Santarius mladší.

Rozhodnutí přinesla osmasedmdesátá minuta. Střídající dorostenec Klepáček vymyslel vynikající průnikovou přihrávku mezi těšínské stopery pro Marka Ostráka, jenž v koncovce zachoval chladnou hlavu a míč poslal k zadní tyči – 1:0. I když se hosté snažili, tři body nakonec zůstaly doma. „Bylo to utkání o jednom gólu. Vítězství jsme si zasloužili, kluci bojovali a po zápase jsem je za předvedený výkon pochválil,“ připojil na závěr ještě několik postřehů krnovský trenér.

Krnov – Český Těšín 1:0 (0:0)

Branka: 78. Ostrák. Rozhodčí: Vojkovský – Jurček, Šafrán. ŽK: Hrubý – Bolek, Martinek, Šiška. Diváci: 250.

Krnov: Řeháček – Pokorný, Houdek, Burian, Mrukvia – Šimčík (78. Sabó), Bartoníček, Tümmler, Ostrák (82. Rys), Hrubý (46. Klepáček) – Furik. Trenér: Gustav Santarius ml. (šim)