Do zápasu přitom Krnovští nevstoupili vůbec špatně. Vytvořili si několik šancí, ale gólově svou snahu vyjádřit nedokázali. „Myslím si, že jsme zápas začali velmi dobře a častěji jsme drželi míč na svých kopačkách,“ řekl trenér Gustav Santarius mladší. „Měli jsme tam tři stoprocentní šance, v největších příležitostech byli Hrubý a Sabo, ale bohužel jsme trefovali brankáře. Myslím si, že se v první půli na obou stranách dala pískat penalta,“ dodal krnovský stratég.

I ve druhé půli se Krnov snažil o ofenzivní hru, ale branky stále nepřicházely. A tak přišel šok. Během devíti minut dala Pustá Polom tři branky a v 70. minutě bylo víceméně po zápase.

Ilustrační foto
Derby se proměnilo v jasnou záležitost Rýmařova

„Zase jsme měli nějaké šance, ale kolikrát jsme si zbytečně nahrávali a vymýšleli zbytečnosti. Pak nás soupeř potrestal třemi góly, po tom prvním jsme to trošku chtěli otevřít, ale brzy jsme dostali další dvě branky. I kdybychom měli zakončovat do prázdné branky, tak bychom ji dneska asi stejně netrefili,“ zakončil zklamaný Santarius.

KRNOV – PUSTÁ POLOM (0:3)

Branky: 61. Frank, 66. Mrázek, 69. Kuděla. Rozhodčí: Kret – Jurajda, Tabášek. ŽK: Minařík, Potůček, Mrázek, Blucha. Diváci: 245.

Krnov: Řeháček – Burian, Tümmler, Macík, Pokorný – Šimčík, Ostrák (70. Klepáček), Bartoníček,

Ostrák, Sabo – Hrubý, Havlíček (79. Tomášek). Trenér: Gustav Santarius ml..

Krajský přebor, Háj ve Slezsku - Břidličná, 14. září 2019.
Břidličná veze další výhru. Tentokrát z Háje ve Slezsku

TOMÁŠ CHALUPA