Zápas se od úvodního hvizdu nesel ve vyrovnaném duchu.

„Měli jsme možná míč častěji na svých kopačkách, ale do vedení šel soupeř,“ začal utkání rozebírat trenér Slavoje Antonín Mura.

„První branka v naší síti byla z kategorie šťastných,“ pokračoval.

Marcel Cudrák - Ilustrační foto
Břidličná začala skvěle, rozstřílela Datyně

Ve druhém poločase zvyšoval na 2:0 Schwarz a se Slavojem to vůbec nevypadalo dobře.

„Pomohlo nám střídání a přeskupení sestavy. Poslali jsme na hřiště Zatloukala, který naši hru rozhýbal. Honza Urban se posunul do středu hřiště a náš výkon šel nahoru,“ pochvaloval si zkušený trenér.

Po faulu na Hrabovského kopali domácí penaltu, tu Urban proměnil. 

„Divím se, že soupeřův brankář za tento zákrok neviděl alespoň žlutou kartu,“ kroutil hlavou Mura.

Za chvíli bylo vyrovnáno. Po akci Lavroviče s Kundrátkem se ke střele dostal Urban. Na jeho ránu k tyči se Andrejko natahoval marně. Heřmanice mohly nakonec rozhodnout zápas ve svůj prospěch, ale svou šanci nedaly.

„Bod bereme všema deseti, beru to jako naše malé vítězství. Děkuji klukům , že nepadli na kolena a zápas vyrovnali,“ pochvaloval si Antonín Mura.

Bruntál –Heřmanice  2:2 (0:1)
Branky: 67. (penalta) a 70. Urban – 30. Dohnálek (vlastní), 60. Schwarz. Rozhodčí: Vojáček – Řezníček, Heger. ŽK: Lavrovič, P. Kundrátek – Mlčoch, Varkoček. Diváci: 560

Bruntál: Jaška – Krajčovič, Dohnálek, Češek, P. Kundrátek – Urban, Hrabovský, L. Kundrátek, Kyselý (64. Zatloukal) – Lavrovič (82. Zrník) – Orság. Trenér: Antonín Mura.

Rýmařov - Velké Meziříčí
Jiskra dělala chyby, které zkušený soupeř trestal