Všechno podstatné se na hřišti MFK odehrálo v prvním poločase, ve kterém čtveřicí branek úřadoval Šupák. Za domácí se jednou trefil Förster. „Myslím si, že jsme soupeře přehrávali ve středu hřiště a dostávali jsme se za obranu, díky čemuž útočníci chodili sami na brankáře. Soupeř docela vysoko napadal a dařilo se nám odebírat míče na středové ose,“ všiml si rýmařovský lodivod Milan Furik.

Po změně stran už další branky fanoušci neviděli. „Domácí se pořád snažili hrát, hra se trošku vyrovnala. Stoprocentní šance ovšem neměli, a když už se k něčemu dostali, tak nás podržel Petr Kameník,“ řekl Furik.

Překvapila ho ještě vůbec Šupákova kanonáda? „Ani ne. Dvakrát se dostal ve vápně k odraženému balónu a on si tam své místo prostě umí najít, navíc krásná byla druhá branka, kdy po individuální akci zakončoval do šibenice.“

Fotbal, ilustrační fotografie.
Bruntál slaví první výhru
Fotbalisté Krnova - Ilustrační foto.
Krnov loupil v Čeladné

HAVÍŘOV – RÝMAŘOV 1:4 (1:4)

Branky: 32. Förster – 14., 19., 30. a 44. Šupák. Rozhodčí: Polák – Nejezchleb, Černoevič. ŽK: Matušovič, Klejnot, Stanojkovič, Podešva – Kundrátek P., Dydowicz, Kolísek. Diváci: 140.

Rýmařov: Kameník – Kolísek, Kocúr K., Kučera, Kundrátek P. (71. Hleba), – Kundrátek L. (62. Němec), Dydowicz, Furik M., Furik J., – Šupák (86. Kováč), Navrátil (83. Kocúr J.). Trenér: Milan Furik.

Ilustrační foto.
Kovohutě nedaly Hlubině šanci

Chalupa Tomáš