Úvodní branka zápasu na sebe nechala čekat do čtrnácté minuty. Jeden z hostujících hráčů poslal balon do kapsy mezi brankáře a stopery, Galetka ho pak tělem dopravil do sítě. Domácí se ovšem z této branky poměrně brzy oklepali. Nedlouho poté se totiž k míči dostal Patrik Kundrátek a krásnou střelou zpoza vápna kozlovického gólmana pasoval do role statisty. Balon totiž zaletěl k tyči a strážce svatyně Kozlovic s tím nemohl udělat absolutně nic.

„Hosté hráli výborně. Prvních dvacet minut byli více na míči a musím říct, že byli lepší. Hra se pak ale začala vyrovnávat,“ komentoval bruntálský kouč Antonín Mura. I když se oba týmy objevovaly spíše v pološancích, bylo na co koukat: „Střetli jsme se s jedním z nejlepších soupeřů, který se proti nám v divizi zatím postavil. V sestavě měl i několik exligistů. Utkání i díky tomu bylo velice fotbalové. Podle mého názoru svou úrovní naplňovalo třetiligové parametry.“

Rozhodující gól padl během pětapadesáté minuty. Po rohu Marka Kyselého se míč odrazil k Pavlu Kučerovi, jenž nekompromisní bombu nasměroval k tyči. Další změna stavu pak už na hřišti Slavoj Olympie nenastala. „Pochvalu zaslouží celý tým. Z vítězství mám opravdu velkou radost. Byly to krásné tři body,“ rozplýval se šéf bruntálské lavičky.

SO Bruntál – Kozlovice 2:1 (1:1)

Branky: 20. P. Kundrátek, 55. Kučera – 14. Galetka. Rozhodčí: Částečka – Žurovec, Kontoršikov. ŽK: Lavrovič – Matějka, Šolín, Řehák, Stratil. Diváci: 380.

Bruntál: Studený – P. Kundrátek, Dohnálek, Češek, L. Kundrátek – Hrabovský – Kučera, Jan Urban ml. (33. Blažek), Kyselý, Lavrovič (88. T. Němec) – Orság (64. Cabal). Trenér: Antonín Mura. (šim)