Vstup do zápasu přitom Bruntálští špatný neměli a v úvodu svého protivníka zatlačili. „Prvních čtyři pět minut jsme měli dobrých, ale pak už to šlo dolů,“ poznamenal Mura.

Domácí se dostali do vedení v desáté minutě, kdy se prosadil z pokutového kopu Výmola. „Z mého pohledu to bylo hodně přísné, bylo to za ruku ve vápně. Michal Hrabina mi ale říkal, že neví, jak jinak by tu ruku měl dát, byla v přirozené pozici u těla,“ řekl zkušený kouč.

Do poločasu ještě vstřelilo Valašské Meziříčí dva góly, navíc ve druhé půli ještě přidal razítko v podobě čtvrté branky Výmola. „Byli jsme pomalejší, jeden na jednoho v našem případě neexistovalo a za celý zápas jsme snad nevystřelili na branku,“ vykládal teď už ex-bruntálský trenér.

Po zápase se totiž Antonín Mura rozhodl na vlastní žádost skončit. „Rozhodl jsem se, že to ukončím, protože mi přijde, že už tomu nemám co dát,“ řekl Deníku

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ – BRUNTÁL 4:0 (3:0)
Branky: 10. Výmola z pen., 23. Michálek, 31. Vozák, 49. Výmola.
Rozhodčí: Šimoník – Mikulášek, Ogrodník.
Diváci: 112.

Bruntál: Studený – Galus, Dohnálek, Horák, Hrabina (60. Vojtík) – Fusek (63. Němec), Kyselý, Lavrovič, Urban, Hrabovský (57. Orság) – Helebrand (76. Fojtík). Trenér: Antonín Mura.

TOMÁŠ CHALUPA