Zimní přípravu začnou Kovohutě sedmnáctého ledna. To už by měl mít trenér René Vojtěšek v kabině nové tváře. „Pracujeme na posílení. Hráče vytipované máme,“ řekl hrající manažer Břidličné Marcel Cudrák.

První novou tváří by se měl stát Lukáš Pavlíček. Jedná se o sedmadvacetiletého zadáka, který naposledy oblékal dres Šumperku. „Potřebujeme zkvalitnit levou stranu. Lukáše jsme měli vytipovaného delší dobu,“ přiznal manažer Kovohutí. Lukáš Pavlíček je odchovanec klubu TJ Sokol Zlatníky. Hrával také za Stěbořice, Kobeřice a Oldřišov. Prošel si i mládežnickými kategoriemi Slezského FC Opava.

Druhou posilou by se mohl dvacetiletý záložník Filip Jelínek. Odchovanec Horního Benešova je momentálně kmenovým hráč Slezského FC Opava. „O Filipa máme velký zájem. Věřím, že se s Opavou na jeho příchodu domluvíme,“ poznamenal Cudrák.

Třetím nováčkem by se mohl stát krajní záložník Vítězslav Knapp z konkurenčního Bruntálu. „O Víťu máme velký zájem. Nic dohodnuto ještě není. Moc bych si přál, aby u nás začal už zimní přípravu,“ zakončil Marcel Cudrák. Dvacetiletý Knapp také patří do skupiny fotbalistů, kteří prošli mládežnickými výběry Slezského FC Opava.