Ahoj spřízněné duše, kamarádi. Doufám, že jste nezapomněli a plánujete se spolu s námi sejít u dobré muziky v Sokolíku, uprostřed města Frýdku-Místku a přitom v parku u řeky. Po 20 ti letech jsme změnili termín na 26.6. a 27.6.2020. Přijďte se odreagovat, poslechnou si 10 skvělých kapel a zazpívat u táboráku.

Sudy se už valí, muzikanti ladí, čekáme vás v pátek i v sobotu vždy v 17 hodin. V programu jsou celá koncertní vystoupení : Rangers-Plavci, Pavlína Jíšová a bababand, Malina Brothers. Určitě se můžete těšit na známé muzikanty z Frýdku Místku: hrají např. Emil Ferenc, Pavel Jezerský, Ivo Janeta, Dr.Onderka, Dr.Mašín, Zdeněk Zápalka a další Srdečně za všechny muzikanty i pořadatelé zve Pavla Walková Jupí, hurá, Muzikantské žně 2020 budou!!!!

Zdá se, že se vše vrací do normálních kolejí a pokud se epidemiologická situace nezhorší, naše Žně si vychutnáme. Tentokrát sice s námi nebudou zahraniční muzikanti, ale program se vám bude určitě líbit. Těší nás, že konečně převládá zájem o kvalitní muzikanty s vlastní tvorbou, před posezením u stánků s hudební kulisou. Úspěšně se nám daří přilákat posluchače na dobrou kvalitní hudbu. V době, kdy se převážně propagují jen hvězdy z televize, které už jsou nám finančně nedostupné, nalézají diváci u nás kapely sice s neznámým jménem, ale už vědí, že půjde o velmi dobré muzikanty, jež umí navodit i skvělou atmosféru.

Náš festival je pro všechny věkové kategorie. Rodiny přicházejí s kočárky, velké party na kolech. Povolení mají i psi na vodítku. Všichni si mohou sednout ke stolu. Máme zajištěno velké zastřešení a deštníky ( snad proti slunci ). Na závěr každého večera je posezení u táboráku, kde si všichni mohou zahrát a zazpívat zatančit. Převážně s námi zůstávají i účinkující. Letošní 21. ročník je po 20 letech v novém termínu - už 26.6. a 27.6.2020, opět v areálu Sokolík, uprostřed města Frýdku-Místku, přitom v parku a kousek od řeky. Nemusíte mít obavy z těsného kontaktu s lidmi. Areál Sokolík je velký, budeme všem měřit teplotu, zajistíme desinfekci a omezíme počet účastníků. Těší se na vás. Pavla Walková, všichni pořadatelé i účinkující.

Pavla Walková