Co mají tyto sklárny, barvy laky a maso společného? Ocenění Spokojený zákazník Moravskoslezského kraje.

Letos už sedmnáctý ročník ceny vyhlásilo Sdružení českých spotřebitelů.

Ceny vítězným podnikatelům na krajském úřadu v Ostravě předal náměstek hejtmana pro regionální rozvoj a cestovní ruch Jan Krkoška z Krnova.

Prestižní ocenění se vítězům uděluje na dva roky. Potvrzuje, že firma, která ho získala, trvale poskytuje služby v souladu s očekáváním spotřebitele. Moravskoslezský kraj projekt finančně podporuje.

„Obchodních nabídek stále přibývá. Mnohdy bývá obtížné se na trhu ve všech těch firmách a společnostech zorientovat. Ocenění, které má v našem kraji už sedmnáctiletou tradici, může být zákazníkům zárukou, že budou s nákupem nebo zaplacenou službou spokojení. Pro podnikatele pak, že svůj byznys dělají dobře,“ uvedl hejtman Moravskoslezského kraje Ivo Vondrák.

„Důvěra a spokojenost spotřebitelů s produkty a se službami je známkou úrovně hospodářské a sociální soudržnosti v regionu. Jsem proto rád, že firem, které by splnily podmínky k získání ceny Spokojený zákazník v Moravskoslezském kraji, je hodně, a že odborná komise měla i tentokrát těžký výběr,“ řekl náměstek hejtmana Jan Krkoška, který ceny třinácti podnikatelům předal. 

Oslava svátku 17. listopadu na brněnském náměstí Svobody.
OBRAZEM: Připomenutí Dne boje za svobodu a demokracii v Krnově